Læserbrev/udtalelse fra Kurt A. Nissen, Landsgravvej 66′ 4200 Slagelse tlf.23744821, Mail: kurt.nissen@outlook.dk

Jeg har fulgt byrådsmøderne i Slagelse kommune siden engang i 70 erne. de nuværende byrødder har ikke noget at klage over ang. hvordan byrådspolitikerne taler til hinanden, det har været være, ingen nævnt og ingen glemt.

Men når vores politikere bliver chikaneret og truet af borgere som tror de har ret til at jagte de politikere de er uenige med, så er vi for langt ude og de skal straffes og politikerne skal have psykologhjælp som byrådet også nu har besluttet.

Det er lige før der snakkes mere om tonen i byrådet en politikken selvfølgelig kan tonen være lidt hård hvis modparten ikke kan eller ikke vil forstå det, nogen gange er politikerne jo kun uenige fordi det er de andre der har fremsat et godt forslag, som de måske selv havde overvejet.

Det sker da at Borgmesteren må ringe med klokken, hvis der er røget en finke af panden og minde om kammertonen

Politikere er forskellige og på nogen preller alt af og andre bliver psykisk dårlige når de møder uforståelig modvilje og et overbærende smil

Politikere er som Fodboldspillere og Cykelryttere når en fodboldspiller bliver taklet bliver han liggende indtil modstanderen får en advarsel en Cykelrytter der styrker er hurtig oppe igen og jagter feltet for han vil være med.

Hvordan det er i de lukkede udvalgsmøder aner jeg ikke, men det er måske der de er hårde ved hinanden lidt hører man men politikerne må jo kun fortælle hvad de selv har sagt.

Jeg tror det kan være hårdt internt i de politiske partier når de er uenige men vil være enige ud af til, det sker jo også at nogle hopper ud og ind i et andet parti eller bliver løsgænger, det må der jo være en grund til, og jeg er ikke altid sikker på at vi borgere får den fulde sandhed.

Håber aldrig at politikerne igen skal tiltale hinanden med høflighedsfraser som ingen mener men heller vil sige du Kaj jeg er fuldstændig uenig med dig. Og lad os så komme videre.
Måske er der nogen der aldrig skulle stille op til byrådet, men heller bruge sine kræfter hvor de gør mest gavn for samfundet og partiet det er heller ikke alle der egner sig til at være Buschauffør.

Kurt A. Nissen tidligere byrådskandidat for Retsforbundet og senere Socialdemokratiet dog uden at blive valgt, er i dag ikke medlem at et politisk parti men er politisk aktiv.

Foto: SDL