Torsdag den 18. november kan børnefamilier prøve noget helt nyt på Skælskør Bibliotek. Måske endda flere nye ting, for de færreste har prøvet at spise aftensmad på biblioteket – og endnu færre har prøvet kræfter med yoga lige netop der!

Denne torsdag kan børn og deres voksne opleve begge ting. Biblioteket inviterer nemlig til hyggelig fællesspisning (derfor ”frikadellebibliotek”) og samvær for børnefamilier med børn i alderen 5-12 år. Der serveres et let måltid børnevenlig mad, og bagefter vil yogalærer Anita Bramgaard introducere deltagerne til yoga.

Anita fortæller: “Familieyoga er for at have det sjovt, lære noget nyt – og måske noget gammelt, og man behøver hverken at kunne stå på et ben eller lave krølle på kroppen, yoga er i alles kroppe og vi kan lave yoga alle steder, når vi blot er opmærksomme på det. Yoga er en god måde at skabe en nærværende aktivitet med dit barn, som I kan få glæde af fremover.”

Bibliotekar Andreas Damsbo Brix vil stå for arrangementet i samarbejde med Anita og opfordrer familier til at deltage; ”Jeg glæder mig til at tage imod børnene og deres forældre – og få en hyggelig eftermiddag på Skælskør Bibliotek sammen med dem. Her kan de få koblet helt af efter en lang dag med job eller skole og endda slippe for at lave mad”

Arrangementet starter klokken 16.30 og varer i cirka to timer. Det er gratis at deltage, man skal blot melde sig til på forhånd, enten via kalenderen på slagelsebib.dk eller på biblioteket. Man skal også selv medbringe et skridsikkert underlag og et tæppe.

Pressefoto