“På søndag indbyder Slagelse Motionsklub igen til Lystskovløbet.

Det er første gang siden 2019, at løbet gennemføres. Ligesom andre arrangementer har Lystskovløbet ”ligget i dvale” på grund af corona-krisen, og i Slagelse Motionsklub glæder vi os derfor ekstra meget til at byde løberne velkommen til det traditionsrige løb.

Arrangementet appellerer til hele familien – børn som voksne – unge og ældre, der sammen kan få en rask gå/løbeoplevelse på en dejlig sensommersøndag i Slagelse Lystskov.

Der er medaljer til alle, der gennemfører gå/løberuten og præmier til de hurtigste på alle distancer.

Slagelse Lystskov, som er en privatejet skov, tilbyder sammen med en dejlig naturoplevelse året rundt et afvekslende terræn for klubbens motionister, og alt dette vil man kunne opleve som gående/løbere, der deltager søndag den 11. september.

Slagelse Motionsklub har lagt sig i selen for at skabe et hyggeligt løb, og det er muligt at købe frugt, popcorn og pandekager samt noget at drikke, som man kan slappe af med i de grønne omgivelser efter løbet.

Tilmelding og udlevering af startnumre:

Det er muligt at tilmelde til løbet på nettet frem til og med tirsdag den 6. september kl. 23.59, og man er naturligvis også meget velkommen til at tilmelde sig på selve løbsdagen ved Arnehavehus, Skovvejen 85, Slagelse fra kl. 09:00

Fredag den 9. september 2022 udleveres forbestilte numre hos KAISER SPORT, Bredegade 14, Slagelse fra kl. 14.00-18.00 og igen lørdag den 10. september 2022 fra kl. 10.00 -13.00. – Der er ligeledes udlevering af numre på løbsdagen ved Arnehavehus, Skovvejen 85, Slagelse fra kl. 09.00.

Ruterne:

Der løbes/gås der på følgende distancer: 2 km børneløb/gårute– 6 km løb/gårute – 10,6 km løb/gårute og endelig både en ½ maraton og hel maratonløberute (gennemføres ved min. 10 tilmeldte). Maratondeltagerne starter kl. 09:00 og de øvrige ruter sættes i gang successivt herefter fra kl. 10.15 frem til kl. 10.50 – Sidste deltager skal være retur fra ruterne kl. 14.00.
For yderligere praktiske oplysninger – se på Slagelse Motionsklubs hjemmeside.

Slagelse Motionsklub:

Slagelse Motionsklub har i over 45 år været samlingspunktet for glade motionister, og klubben er stadig fyldt med ildsjæle og i en god udvikling, hvad både et højt medlemstal og en meget stor lokal sponsorstøtte vidner om. – Klubben ønsker med Lystskovløbet at præsentere og sætte fokus det dejlige område, hvor klubben til daglig holder til og træner.”

Pressefoto