Finn Møller fra MØLLER i mejeriet – kunstgalleri i Kirke Stillinge – inviterer til Kunst i pinsen med særudstilling af egne keramikhoveder.

Træt af mørke

Det er en mørk tid vi lever i, medierne flyder over med krig, vold og naturkatastrofer. Underholdningsprogrammerne i tv har nærmest kun fokus på intriger og hvem der er forræder! Og mange kunstnere fokuserer på dødningehoveder, grimhed og negative ord i deres værker.

Som menneske og kunstner trænger jeg til modvægt mod alt det triste og negative, det fylder alt for meget i vores skønne samfund. Ofte undres jeg over at folk jeg ser i gadebilledet ofte ser bekymrede ud og glemmer det lille smil som gør dagen bedre. Jeg håber med mine kunstværker at kunne bidrage til at der kommer lidt flere smil frem hos os alle sammen.

Runde hoveder

Hovedsager er en skulpturserie af runde hoveder i stentøjsbrændt keramik, diameteren går fra 5 cm og helt op til 30 cm for de største. De er frostsikre og kan stå både ude og inde. Fælles er at de er naive og nærmest minimalistiske i deres udformning, men øjnene udtrykker det hele, glæde, nysgerrighed og positive vibes.

Kunst i Pinsen

MØLLER i mejeriet har deltaget i Kunst i Pinsen hvert år siden det åbnede i 2018. Det er en altid en fantastisk begivenhed, kunstinteresserede strømmer til fra hele Sjælland, jeg oplever mange som hvert år lægger en plan for hvem de skal besøge i år. Det er skønt at så mange benytter sig af Pinsen til at kigge ind hos de mange kunstnere og gallerier som vi jo har omkring os.

Her er meget at se på

Kunstgalleriet MØLLER i mejeriet råder over 400 m2 spændende lokaler hvor man altid kan se kunst og kunsthåndværk fra 45 danske kunstnere. Her alt lige fra et krus og til kæmpestore malerier. Også uden for galleriet er der kunst, lokale virksomheder sponsorerede at der blev malet et kæmpe gavlmaleri af Søren Parmo med titlen ”Fuglen der tog STILLING på vej til stranden”. På hegnet omkring parkeringspladsen sidder Ekspertpanelet og ”Hvor bussen aldrig holder” et busstop-skilt i keramik, som er Møllers kommentar til dem der synes at galleriet ligger lidt langt ude på landet i en lille landsby!

Besøg

MØLLER i mejeriet – Kunstgalleri

Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge

4200 Slagelse

Tlf 29439147

www.kunstmejeriet.dk

https://www.facebook.com/kunstmejeriet

https://www.instagram.com/moeller_i_mejeriet/

Pressefoto