Hele fodbolddanmark har været lukkede ned i flere måneder. Men nu er de i gang igen og det er de meget glade for i Sørby Fodbold, som nu er klar til at tilbyde fodbold til endnu flere.

I denne uge starter Sørby Fodbold to nye hold op til gavn for interesserede børn og unge. Fredag den 9. april starter man med et helt nyt koncept for drenge i 6. og 7. klasse, som ikke er set før. Lørdag den 10. april starter man et sandkassehold op for de yngste. Sørby Fodbold er på trods af corona-pandemien inde i en positiv udvikling og er nu klar til at tilbyde fodbold til endnu flere børn og unge med en fodboldspiller gemt i maven.

Fredag den 9. april kl. 17.00 starter man et hyggehold for drenge i 6. og 7. klasse. Holdet vil have ekstra meget fokus på det sociale aspekt, da det er et hold hvor det ikke handler om at skulle ud at spille kampe hver weekend. Holdet bliver nemlig ikke tilmeldt nogen turnering, og der vil derfor være gode muligheder for at drengene kan være en del af holdet og stadig have andre fritidsinteresser at bruge deres tid på, fortæller sportslig ansvarlig i Sørby Fodbold Simon Vittrup Olsen, som også kommer til at stå holdet. Han udtaler også, at klubben vil gøre noget ekstra for drengene på holdet som andre klubber ikke gør. Holdet handler især om det sociale for drengene og hver måned vil man lave arrangementer for at sammenholdet bliver endnu stærkere. Det kan være ting som fællesspisning, gameraften, se fodboldkampe, tag på ture og meget andet.

Lørdag den 10. april kl. 10.00 starter man et hold op for de yngste fodboldspillere i alderen 2 – 5 år. Holdets trænere Karina Kirkeby og Gustav Serup vil tage godt imod både drenge og piger der har lyst til at komme og lege med dem. Træningen vil være opdelt i stationer, hvor spilleren med hjælp fra mor eller far gennemføre forskellige motoriske, legende, lærende og sjove øvelser, både med og uden bolde. Klubbens sportslig ansvarlig Simon Vittrup Olsen udtaler at det er vigtig for at få aktive børn, at man får dem i gang så tidligt som muligt. Det handler ikke bare om at få flere medlemmer i klubben, men at man kan se at børnene har brug for at komme ind i nogle rammer som indbyder til leg og bevægelse. På den måde lærer man børnene fra en tidlig alder at det er sjovt at lave bevægelse og det vil have en positiv indvirkning på dem mange år frem.

Sørby Fodbold glæder sig til at se nye spillere ved Sørbyhallen i løbet af denne uge. Hvis man gerne vil vide mere om holdene eller Sørby Fodbold kan man finde det på www.sorbyfodbold.dk.

Pressefoto