Pølsesmeden
v/ Bjørn Nielsen
Korsørvej 38
4200 Slagelse
23 35 54 83
poelsesmeden@gmail.com

Følg Pølsesmeden på Facebook

Dengang jeg var pølsemand hos ”Pølsesmeden”
Mange eventyr starter med ”Der var engang”. Så husker vi alle fra barndommen af, at historien, som vi får fortalt eller læst højt, er et rigtigt eventyr. Og i eventyr kan der ske alt muligt spændende, ja fortællingen taler eventyrligt til fantasien. I nogle herlige øjeblikke slap forbindelsen til virkeligheden og blev ført ind i en anden virkelighed.

For nogle år siden foregik det på samme eventyrlige måde, da Dit Slagelses tekstforfatter var så heldig i en hel sommer at være pølsemand i en af ”Pølsesmeden” Bjørn Nielsens ”Lej en pølsevogn”-pølsevogne. Jeg havde igennem længere tid ledt efter et nyt job og faldt over en festlig annonce fra Pølsesmeden i Slagelse.

Helt fra barndommen af i det indre København havde pølsevognene rundt omkring i byen tiltrukket mig. Naturligvis på grund af det afbræk i hverdagen det var at bestille en pølse med brød – med det hele. Men også det at mærke selve stemningen omkring vognen. Da jeg læste annoncen, så jeg mig selv som pølsemand stående i den flotte vogn og dele pølser og bøfsandwich ud til glade mennesker. Det måtte da bare være lige mig at søge den stilling. Og Bjørn må jo have mærket min begejstring, for jeg fik jobbet.

Mange eventyrlige oplevelser med glade mennesker
Hvor var det utroligt spændende den sommer at være en del af den eventyrlige verden, som det er at drage ud til de forskellige events. Jeg fik mange skønne oplevelser som pølsemand og entertainer i pølsevognen. En formiddag blev jeg sendt afsted til en boligforening, hvor bestyrelsen havde bestilt Pølsesmeden med pølsevogn, pølser, bøfsandwiches, burgere og det hele! Stemningen var helt i top, og bestyrelsen fortalte bagefter, at hele arrangementet havde været en stor succes. Naturligvis ikke kun, fordi jeg kunne dele alle de velsmagende produkter fra Pølsesmeden ud til glade og sultne gæster, men hele festen bragte beboerne sammen på en ny måde, og alt gik op i en helhed med pølsevognen som det naturlige centrum.

En event med ”Lej en pølsevogn” ER speciel
Jeg blev spurgt, hvorfor jeg tog rundt med ”Lej en pølsevogn”. Jeg kan kun svare, at det at være en del af en fest på den måde, hvor man får opfyldt et ønske om at skabe hygge og godt humør er for mig som at træde ind i en både festlig og eventyrlig verden. Ligesom, da jeg som barn fik læst eventyr, som startede med ”Der var engang”. Blot er jeg nu selv en del af eventyret i rollen som pølsemand.

Bjørn Nielsen, der indtil videre har seks pølsevogne, som han udlejer til mange forskellige events lige fra barnedåb og fødselsdage til større firmaevents og koncerter, har store planer med sin forretning. For han kan se, at efterspørgslen efter pølsevognene er stigende. Der er ikke nogen arrangementer, hvor man ikke synes om, at pølsevognene giver festligheden den helt specielle stemning. At samles om noget så velkendt som at nyde hjemmelavet og velsmagende mad serveret ved noget så klassisk som en pølsevogn af en professionel og humørfyldt pølsemand m/k, er for de allerfleste selve indbegrebet af hygge.

Bjørn Nielsen har stor erfaring
Bjørn har været pølsemand i over 15 år og har udlejet pølsevognene med sine professionelle medarbejdere i over 10 år. Når du lejer en af Bjørns pølsevogne i et par timer for 20 til 100 festdeltagere overalt på Sjælland, sammensætter du helt selv menuen. Den kan være sådan her med fem til syv slags pølser – alle glutenfri:

Den almindelige (80 gram) grillpølse, grillpølse med baconsvøb, grillpølse med ost, den store (125 gram) frankfurter, stor frankfurter med 10% oksekød, 80 gram kyllingpølse (halal) og 25-50 gram vegetar pølser. Dette er bare et eksempel, og du bestemmer som nævnt selv sammensætningen af menuen. Tilbehør til alle pølsemenuer: 10 slags dressinger og her iblandt Bjørns tre slags hjemmelavet chiliketchup, rå/ristede løg samt agurkesalat.

Er du blevet lækkersulten skal du give Bjørn et opkald, så I kan få planlagt din næste fest, så dine gæster får mulighed for at spise sig mætte i pølser og den berømte flæskestegssandwich fra Pølsesmeden fra Slagelse. Velbekomme!

Fine anbefalinger fra Pølsesmedens kunder
“Vi har netop afholdt barnedåb og havde i den forbindelse Pølsesmeden ude i et par timer. Pølserne var fremragende, og det var betjeningen også! Den stærkeste af chili ketchupperne delte vandene lidt – personligt synes jeg ikke den var for stærk, men lige som sådan en skal være! Andre synes den var for hidsig, men alle var glade, tilfredse og mætte – der var jo heldigvis mindre stærke dressinger. Vi benytter gerne pølsesmeden igen, og kan varmt anbefale det til andre!” – Mikkel

“Vi bestilte Pølsesmeden v. Bjørn Nielsen den 8. maj 2022, og vi fik en udmærket service. Oliver, der var med, var rigtige sød, og vi fik så mange lækre hotdogs. Vil meget gerne bestille igen” – Savio

“Gennemført jubilæums arrangement, hvor Pølsesmeden stod for servering. De sultne håndværkere spiste sig mætte i de forskellige typer af pølser med Ole i vognen, der langede over disken. Kan kun VARMT anbefale Pølsesmeden til dit næste arrangement” – Lone

“Vi har haft Bjørn ude til vores søns konfirmation for at servere natmad for gæsterne, og det var en stor succes. Der gik sport i at skulle smage hans chili og alle gik mætte derfra. Det var en perfekt oplevelse. Tusind tak for mad” – Martin

“Vi havde fornøjelsen af Pølsesmedens mad til en 80 års fødselsdag. Super lækre pølser, lækre bøfsandwich og flæskestegssandwich. Der var styr på tingene og hurtig servering over disken. Helt klart en succes i forhold til et andet firma vi prøvede i august måned. Kan varmt anbefale pølsesmeden” – Jeanne

“Vi brugte Bjørn til vores bryllup med kæmpe succes. Alle gæsterne, inklusiv os selv var 100% tilfredse. Vi fik en pølsemenu, bøfsandwich og flæskestegssandwich. Pølserne er rigtig godt kvalitet. Jeg husker især chili cheese frankfurteren. Lækker mad og god betjening, kan man ønske sig mere?” – Anders

sølvpartner