Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
58 57 15 00
vilconhk@vilcon.dk

Følg Vilcon Hotel på Facebook 

Overnat tæt på naturen med 4 stjernet hotel luksus

Vilcon Hotel & Konferencegaard er beliggende i smukke landlige omgivelser og tilbyder fred og ro, frisk luft og udsigt over skov og mark.

Vilcon ligger på en typisk dansk gammel gård, som nu er omdannet til et charmerende hotel og konferencecenter, hvor hotellets restaurant serverer årstidens menu lavet af sæsonens råvarer fra lokale leverandører og med høj fokus på økologi og bæredygtighed og du bliver altid mødt med et smil.

Her mødes både erhvervsvirksomheder og private selskaber. Ikke mindst fejres der mange bryllupper på Vilcon, og gæster fra nær og fjern er glade for at kunne overnatte, blandt andet på Natur Superiorværelserne, der er placeret midt i alt det grønne men forbindes af et smukt oplyst stisystem, eller på de mange lækre værelser i de to gamle landbrugsejendomme der er ombyttet til firestjernede konference- og hotelfaciliteter.

En hyggelig dag
Der er plads til 120 overnattende gæster på 60 store skønne værelser. Vilcon Hotel og Konferencegaard udmærker sig endvidere ved deres natur-suiter, der ligger afskærmet fra resten af hotellet. Her er fælles terrasse med sauna, vildmarksbad og udendørs koldt vands bruser.

Vil du samle kolleger, venner eller familie til en hyggelig dag, står Axels Gaard tæt på multibanen til jeres rådighed. Kaffe og kage kan nyde i stuen eller udendørs, hvis vejret tillader det, og om aftenen serverer restauranten en lækker middag.

Stor fleksibilitet
Vilcon Hotel og Konferencegaard har en sal med plads til op til 400 personer samt mange mindre mødelokaler. Kirstines Hus med plads til 16 kan I få helt for jer selv. De har alt hvad man skal bruge af de nyeste konferencefaciliteter; wi-fi, av-udstyr, projektor og meget mere.

På Vilcon Hotel & Konferencegaard findes der ikke standardløsninger, for alle konferencer og selskaber er forskellige. De er altid klar til at hjælpe med at kortlægge dine behov, så dit arrangement bliver helt perfekt. Medarbejderne tilbyder gerne teambuilding og andre aktiviteter til gæsterne i løbet af dagen.

Gæsterne siger
Vi citerer her et lille udpluk af anmeldelserne på Vilcon Hotel & Konferencegaards Facebookside:

”Har i forbindelse med et kursus på stedet overnattet på dette charmerende hotel. Lækre lokaler, super forplejning og skøn beliggenhed. Gode værelser, mulighed for at vælge specielpude. Det bedste er dog stemningen som rammerne og personalet giver stedet. Glæder mig til at komme igen” – Lotte

”Super lækker middagsbrunch. Dejlige lokaler, hvor vi havde fin plads – dejligt, når man havde 2 små rollinger blandt sine gæsterne. Personalet bare i top. Tak for en dejlig oplevelse – også fra vores gæster. Den bedste brunch de havde fået længe, var ordene” – Susanne

”Vi holdte fest for ca. 75 personer i den store sal, og havde en fantastisk hyggelig middag og fremragende fest. Der er en rigtig god akustik (man kan snakke på tværs af sit bord uden at råbe) og Vilcon ved hvordan det skal indrettes for at det bliver hyggeligt, samtidig med at være et sted hvor man kan feste. Pæne værelser og dejlige suiter. Rengøringen er i top. Værelserne ligger tæt på den store sal, men trods dette kan man ikke høre festen på værelserne” – Henrik

sølvpartner