Af Kurt A. Nissen, Slagelse

Så har Slagelse kommune penge, for nu vil de borgerlige partier bruger 27 millioner på at passe og pleje naturen ved Storebæltsbroen.

Der bliver ikke brugt flere penge på at passe og pleje vores ældre, men måske når de at komme på tur i det nye naturområde, hvor dyr og planter har det godt.

Selve ideen med det store naturområde er rigtig, for selvfølgelig skal vi passe naturen, men 27 millioner taget fra kassen i den kommune, der har været truet med at blive sat under administration lyder ikke fornuftigt – selv om Borgmesteren siger det er anlægskroner og ikke plejekroner.

Sikke en dårlig undskyldning, hvis jeg søgte om hjælp i kommunen, ville de sige nej, hvis jeg havde millioner på en konto til nyt hus. Kommunen ville forlange, at jeg først bruge mine millioner på at pleje mig selv, før de ville yde mig mere hjælp, og det er jo meget klogt set ud fra et økonomisk synspunkt – men nu er jeg jo heller ikke Knud Vincents – Borgmester.