Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-07-20 til 2015-07-28.

SPRITBILISTER

Lørdag klokken 03.15 blev politiet kaldt ud til et solo færdselsuheld på Halsskovvej i Korsør, hvor en 25-årig mand fra Christiansfeld og en 24-årig mand fra Kolding var impliceret. Politiet havde mistanke om spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand, men ingen af de to mænd ønskede at oplyse, hvem føreren af bilen var. Dermed blev den 25-årige og den 24-årige sigtet for kørsel i påvirket tilstand og sigtet for færdselsuheld under påvirkning af alkohol. Sagen efterforskes nærmere.

Søndag klokken 04.34 standsede politiet en 23-årig mand fra Slagelse på Frederiksgade i Slagelse. Manden virkede beruset og en alkometertest viste, at promillen var over det tilladte. Den 23-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 21.24 standsede politiet en 34-årig mandlig lettisk statsborger på Vestmotorvejen ud for Slagelse. Den 34-årige blev skønnet påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer. En alkometertest viste, at promillen var over det tilladte. Manden blev visiteret og fundet i besiddelse af et euforiserende stof. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, sigtet for kørsel i påvirket tilstand og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Torsdag klokken 11.35 standsede politiet en 43-årig mand fra Skælskør på Bülowsvej i Skælskør. Den 43-årige havde ikke erhvervet et kørekort, og han blev skønnet påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer. Den 43-årige erkendte overfor politiet, at han havde drukket samt var påvirket af euforiserende stoffer, og ved visitation af manden fandt politiet 2,26 gram amfetamin. Den 43-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, for kørsel i påvirket tilstand, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og sigtet for kørsel uden førerret.

HÆNDELSER

FLAKKEBJERG: Spritbilist kørte i grøften
2015-07-24 – Politiet blev torsdag klokken 16.57 kaldt til Flakkebjerg, hvor en bil var kørt i grøften på Slagelsevej. Føreren af bilen – en 35-årig kvinde fra Slagelse – virkede fuld, og da betjentene foretog en alkometertest, viste den, at hun havde en promille, der var væsentligt højere end det tilladte. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og på grund af promillens størrelse blev hendes kørekort inddraget på stedet.

KORSØR: 35-årig fik bilen beslaglagt
2015-07-23 – En politipatrulje kørte onsdag bag en bil på Tårnborgvej i Korsør. Bilen havde ingen nummerplade bagpå, og derfor blev den standset på Stenvangen. Det skete klokken 9.20, og føreren – en 35-årig mand fra Korsør -var frakendt førerretten. Bilen havde en nummerplade foran, som viste sig at være stjålet den 3. juli i Frederikssund, og den 35-årige blev herefter sigtet for kørsel i frakendelsestiden, for tyveri af nummerpladen og for at køre i en uindregistreret bil. Da den 35-årige flere gange tidligere var sigtet for kørsel i frakendelsestiden, blev hans bil beslaglagt på stedet.

KORSØR: Hotelgæster bestilte stort ind og forsvandt
2015-07-27 – Lørdag aften klokken 21 blev politiet bedt om at komme til “Hotel Comwell” på Ørnumvej i Korsør, idet nogle personer, som havde indlogeret sig på hotellet, nu efter at have bestilt rigeligt med mad og drikke, på nær en person, som tilbageholdes af personalet, var forsvundet fra stedet. Politiet anholdt manden, som er 24 år og fra Borup, og sigtede ham for bedrageri. Politiet leder nu efter de resterende personer.

KORSØR: På cykel over Storebæltsbroen
2015-07-24 – Torsdag klokken 18.39 fik politiet en anmeldelse om, at en cyklist var på vej over lavbroen over Storebælt. En vejpatrulje fra Storebæltsbroen fik samlet cyklisten op, og da de ankom til betalingsanlægget, blev den pågældende sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om kørsel på motorvej. Der var tale om en 42-årig mand fra Norge, som fik et bødeforelæg at køre videre på.

SKÆLSKØR: 36-årig varetægtsfængslet efter trafikdrab
2015-07-20 – En 36-årig herboende polak blev søndag i et retsmøde varetægtsfængslet frem til den 12. august. Han er foreløbig sigtet for spirituskørsel. Den 36-årige blev anholdt natten til søndag klokken 2.05 på en adresse på Glænøvej sammen med en anden 36-årig polsk mand efter at de havde været indblandet i et færdselsuheld på Glænøvej, der kostede en 65-årig kvinde livet.

SLAGELSE: 18-årig sigtet for at råbe efter betjente
2015-07-20 – Lørdag klokken 5.06 var politiet ud for Joes Garage i Skovsøgade i Slagelse. En 18-årig mand fra Slagelse råbte efter betjentene, og da de ikke kunne formå ham til at stoppe eller forlade stedet, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendgørelsen. Da politiet ankom til politistationen i Slagelse med den 18-årige, fandt betjentene en klump hash på 0,5 gram, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 18-årige blev løsldat igen klokken 7.50.

SLAGELSE: 50-årig kvinde fik 30 dages fængsel for tricktyveri
2015-07-20 – En 50-årig kvinde med bopæl i Sverige blev lørdag klokken 13.23 anholdt og sigtet for tyveri, og allerede søndag formiddag blev sagen afgjort i retten i Næstved, som takserede tyveriet til fængsel i 30 dage. Derudover blev den 50-årige kvinde udvist fra Danmark og fik et indrejseforbud, der gælder de næste seks år.
Politiet blev lørdag klokken 13.17 kaldt til en lejlighed på Snedkervej i Slagelse, hvor kvinden blev tilbageholdt af beboerne, et ægtepar på 68 og 74. Da den 74-årige mand kom tilbage efter at have luftet hunden, stod den 50-årige kvinde pludselig i lejligheden, og da politiet ankom til stedet, fandt betjentene nogle smykker, som det var lykkedes den 50-årige at stjæle sammen med et mindre beløb i kontanter. Den 50-årige blev derfor anholdt klokken 13.23 og taget med til politistationen i Slagelse.

SLAGELSE: Redskabsskur nedbrændte
2015-07-20 – Sent søndag aften klokken 23.45 blev politi tilkaldt til en brand i et træskur mellem UV-hallen og Slagelse Stadion. Selv om brandvæsenet hurtigt var på stedet, brændte skuret, som indeholdt en del træningsredskaber, helt ned. Et vidne oplyste, at han havde set en meget larmende knallert kørende i området kort for han så, at der var ild i skuret, og politiet runderede i området – dog uden resultat.

SLAGELSE: Sigtet for vold mod ekskone
2015-07-20 – Politiet blev lørdag klokken 20.08 kaldt til en lejlighed på Albert Ibsensvej i Slagelse, hvor en 51-årig mand med adresse i Herning var raget uklar med sin ekskone på 42. Kvinden forklarede til betjentene, at hun havde fået to knytnæveslag i ansigtet og var blevet revet i håret. Den 51-årige mand, der stadig var på stedet, blev anholdt klokken 21.02 og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev løsladt igen klokken 23.15 efter endt afhøring.

SLAGELSE: Spritbilist sparkede betjent i brystet
2015-07-20 – Flere trafikanter anmeldte søndag aften til politiet, at en bil kørte noget hasarderet på Vestmotorvejen ved Sorø. Umiddelbart efter kørte bilen af motorvejen ved Slagelse, og politiet fandt frem til den på Skælskørvej i Slagelse, hvor den var kørt ind i et helleanlæg. Føreren var ikke umiddelbart kommet noget til, men lugtede af alkohol. Det var en 29-årig mand fra Kalundborg, og han ville ikke lige medvirke til en alkometertest, og derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i påvirket tilstand. Den 29-årige blev kørt til politistationen i Slagelse, men undervejs lykkedes det ham at vride sig fri af de håndjern, han havde fået på, og sparke en betjent i brystet. Betjentene måtte bruge peberspray for at få ro på den 29-årige, som blev sigtet for vold mod politiet og for at lægge hindringer i vejen for politiet. Han blev løsladt igen klokken 5.05 efter afhøring.

SLAGELSE: Ville ikke oplyse navn
2015-07-20 – Politiet anholdt søndag klokken 4.14 en kvinde på Gl. Torv i Slagelse. Den pågældende var blevet nægtet adgang til et diskotek og stod nu og diskuterede med dørmændene, og da politiet ankom, ville hun ikke oplyse navn og fødselsdag til betjentene. Derfor blev hun anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. Efter en kortere betænkningstid identificerede hun sig over for politiet – der var tale om en 23-årig kvinde fra Fuglebjerg, og hun blev derefter løsladt igen klokken 4.46.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Gammelgade Hus Fredag klokken 14.00-lørdag klokken 06.00 Våbenskab med indhold fundet tæt på gerningssted
Slagelse Marokkovej Hus Onsdag klokken 12.00-fredag klokken 07.00 Smykker af ukendt mærke og kontanter
Slagelse Schackenborgvej Lejlighed På et tidspunkt op til onsdag klokken 9.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Teglparken Hus Fredag klokken 0.00-tirsdag klokken 15.00 Vides endnu ikke

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Klokken 16.30-17.30 Otte køretøjer kontrolleret – to sigtet for manglende brug af sikkerhedssele under kørsel og en sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Bisserup Skafterupvej Klokken 17.00-17.30 Laser Fire 50 km/t Bestilt færdselskontrol: ingen sager
Slagelse Byskovvej Klokken 15.45-16.15 Laser Tre 50 km/t Et klip