Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2021/11/29 til 2021/12/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spritbilister
Antallet af fartsyndere, der bliver nuppet i en af politiets automatiske trafikkontroller, varierer en hel del. Målebilerne tager opstilling på veje, som enten er uheldsplagede eller meget trafikerede, og Sdr. Ringgade i Slagelse er jævnligt genstand for målingerne. Således også torsdag mellem klokken 7.06 og 13.30. Men hverken kamera eller måleoperatør blev overbebyrdet. Der passerede 1.041 trafikanter, men ingen  – blev målt til at køre hurtigere end tilladt. Vi sætter et X i kalenderen og håber, tendensen varer ved.

En episode i trafikken førte onsdag klokken 10 til, at en 72-årig mand fra Vemmelev tildelte en 23-årig kvinde fra Slagelse adskillige slag på kroppen og i ansigtet. Derefter forlod han stedet. Kvinden havde noteret den 72-åriges nummerplade, så han kunne ringes ind på Slagelse Politigård, hvor han blev sigtet for vold.

Hændelser
Korsør: Uenighed om billardspil
Det var tilsyneladende en uoverensstemmelse om billardspillets finere nuancer, der natten til lørdag førte til, at tre mænd kom op at slås i Algade i Korsør. En 34-årig mand havde sammen med en 39-årig spillet på et værtshus, da en tredje mand blandede sig. Da de kom udenfor, blev de to mænd overfaldet med slag, og derfor blev politiet tilkaldt. En 63-årig mand fra Korsør blev umiddelbart derefter anholdt og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 3.05.

Korsør: Mand gik på motorvej
Tidlig søndag morgen klokken 4.30 fik politiet flere opringninger fra bilister, der på Vestmotorvejen ved Slagelse havde set en mand gå på motorvejen i 2. vognbane ved afkørsel 41. Det er jo selvsagt temmelig farligt, så ganske kort efter var en patrulje på stedet, og betjentene fik hurtigt lokaliseret manden, der var noget beruset. Det drejede sig om en 42-årig mand fra Korsør, der muligvis troede at det var ok at bruge motorvejen som en genvej til fods. Det er det bestemt ikke, og han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Betjentene sørgede for, at han kom sikkert hjem i seng.

Korsør: Fransk bil snød sig gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen
Ved at køre helt tæt på den forankørende bil kunne en 33-årig mand snyde sin egen bil med gennem betalingsanlægget klokken 21.46 søndag aften. Men han blev opdaget af den forankørende, der kontaktede politiet. Manden kørte til Slagelse Politigård, hvor han betalte en straksbøde og blev eskorteret tilbage til betalingsanlægget, hvor han betalte billetten. Derefter fik han lov at fortsætte sin færd i retning København.

Korsør: Morgentur på motorvejen
Flere bilister ringede tidligt søndag morgen og anmeldte, at der gik en mand på Vestmotorvejen mellem Korsør og Slagelse. Et par betjente kørte til stedet, og kort før afkørsel 41 slingrede en mand rigtig nok afsted til fods i 2. vognbane. Det var en 42-årig mand fra Korsør, som blev samlet op og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. For at undgå, at han fortsatte sin farefulde færd blev han fulgt hjem af politiet.

Slagelse: 15-årig varetægtsfængslet efter vidnetrusler
Torsdag fik politiet en anmeldelse fra to 17-årige om, at de var blevet truet. Truslerne faldt i forbindelse med en sag, hvor en 15-årig var blevet dømt for overfaldt og trusler. Politiet fandt fredag morgen frem til den 15-årige, som blev anholdt klokken 5.09 og sigtet for vidnetrusler. Den 15-årige blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør i retten fredag eftermiddag, og her blev han varetægtsfængslet frem til den 8. december.

Slagelse: Havde kanonslag i lommen
Søndag klokken 2.00 tjekkede politiet en gruppe unge, der stod i en baggård i Rosengade i Slagelse. En af dem – en 15-årig fyr fra Snertinge – havde et kanonslag i lommen, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Han står nu til en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

Slagelse: 0 hastighedssager
Antallet af fartsyndere, der bliver nuppet i en af politiets automatiske trafikkontroller, varierer en hel del. Målebilerne tager opstilling på veje, som enten er uheldsplagede eller meget trafikerede, og Sdr. Ringgade i Slagelse er jævnligt genstand for målingerne. Således også torsdag mellem klokken 7.06 og 13.30. Men hverken kamera eller måleoperatør blev overbebyrdet. Der passerede 1.041 trafikanter, men ingen –
ingen – blev målt til at køre hurtigere end tilladt. Vi sætter et X i kalenderen og håber, tendensen varer ved.

Slagelse: Bil beslaglagt
Politiet standsede i går klokken 15.23 en 28-årig mand uden fast bopæl, da han kom kørende i bil ad Kalundborgvej i Slagelse. Han virkede noget påvirket, og havde heller ikke nogen førerret. Det viste sig, at det langt fra var første gang, at han kørte bil uden kørekort. Så ud over at blive anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og uden førerret, blev hans bil også beslaglagt.

Slagelse: 18-årig sigtet for salg af stoffer
Torsdag klokken 16.33 fik politiet en anmeldelse om, at der blev røget hash på en adresse i centrum af Slagelse. Da politiet kort efter var på stedet, traf politibetjentene seks personer på stedet, som alle blev visiteret. Den ene forsøgte at smide sin taske fra sig og stikke af, men han kom ikke langt. Det var en 18-årig mand fra Slagelse, og i tasken var der en pose med 46 gram kokain, en mindre pose med 1,1 gram kokain, to telefoner og en vægt. Den 18-årige blev anholdt klokken 17.09 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Han fremstilles i grundlovsforhør fredag klokken 10.00, og anklagemyndigheden vil anmode om, at sagen behandles for lukkede døre.

Slagelse: 15-årig anholdt efter vidnetrusler
Torsdag fik politiet en anmeldelse fra to 17-årige om, at de var blevet truet. Truslerne faldt i forbindelse med en sag, hvor en 15-årig var blevet dømt for overfaldt og trusler. Politiet fandt fredag morgen frem til den 15-årige, som blev anholdt klokken 5.09 og sigtet for vidnetrusler. Den 15-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, og han fremstilles i grundlovsforhør i retten klokken 13.00. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

Slagelse: Vred bilist udsatte 23-årig for vold
En episode i trafikken førte onsdag klokken 10 til, at en 72-årig mand fra Vemmelev tildelte en 23-årig kvinde fra Slagelse adskillige slag på kroppen og i ansigtet. Derefter forlod han stedet. Kvinden havde noteret den 72-åriges nummerplade, så han kunne ringes ind på Slagelse Politigård, hvor han blev sigtet for vold.

Slagelse: Påvirket, uden kørekort og med narko
I forbindelse med en almindelig patruljering standsede et par politibetjente i går klokken 21.45 en 28-årig mand med ukendt adresse, da han kom kørende i bil ad Kalundborgvej i Slagelse. Han virkede noget nervøs, da betjentene bankede på ruden. Og det viste sig da også, at han havde god grund til dårlig samvittighed. Han havde nemlig ikke noget gyldigt kørekort og han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og efter færdselsloven. Ved den efterfølgende visitation og ransagning fandt betjentene en del amfetamin, hvilket han også blev sigtet for. Den 28-årige fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

Slagelse: Slagsmål om byttepenge
Søndag eftermiddag om to brødre op at slås over nogle indkøb, den ene havde gjort for deres forældre på en adresse i Slagelse. De blev blandt andet uenige om byttepengene, og den ene – der er 42 år gammel og fra Slagelse – skubbede sin bror, der er 51 år, og slog ud efter ham. Den 51-årige truede med at slå broren ihjel. De blev begge anholdt klokken 14.08 – den ene blev sigtet for vold og den anden for trusler på livet. De blev begge taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt senere søndag eftermiddag.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Lorupvej, Lorup Hus Torsdag klokken 17.00 – lørdag klokken 13.45 Et luftgevær og en motorsag af mærket Stihl
Korsør Grevens Træer Hus Mandag klokken 13.00-16.30 Smykker og kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Slagelse Fredag klokken 9.30-10.15 En blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven  
Slagelse Sdr. Ringgade Onsdag klokken 16.35 47-årig kvinde fra Slagelse Spirituskørsel
Slagelse Kalundborgvej Onsdag klokken 21.45 28-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel og kørsel uden førerret. Den 28-årige havde 55 gram amfetamin på sig og blev derfor også sigtet for salg af ulovlige stoffer
Korsør Motalavej Tirsdag klokken 13.50-14.20 Ingen sager  
Korsør Skovvej Tirsdag klokken 14.24-14.51 En enkelt trafikant blev målt til at køre 102 km/t, selv om den højst tilladte hastighed er 60 km/t. Ud over bøden medfører det en betinget frakendelse af kørekortet  
Slagelse Kierulffsvej Tirsdag klokken 11.45-13.00 En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen  
Korsør Mandag klokken 14.45-20.00 En blev sigtet for at køre med fejl ved lygterne, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen, og tre blev sigtet for at køre for hurtigt: To havde så meget fart på, at de står til et klip, mens den sidste får en betinget frakendelse af kørekortet  
Slagelse Valbygårdsvej Fredag kl. 17.40 – 18.40 35 køretøjer blev kontrolleret – alle havde tingene i orden.  
Slagelse Vestsjællandscenteret Fredag kl. 19.30 – 20.00 10 køretøjer screenet – ingen sager.  
Slagelse Flere steder Fredag kl 18.30 – 20.20 50 køretøjer blev kontrolleret, og af dem blev en sigtet ofr fejl og mangler på sin bil, to for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, en for at køre bil uden førerret og en for at have overdraget sin bil til en der ikke havde førerret.  
Slagelse Bildsøvej Fredag kl. 16.17 – 18.03 37 biler blev kontrolleret, og af dem blev 9 sigtet for at køre for hurtigt. De 8 står til et klip i kørekortet og en står til en betinget frakendelse, da han blev målt til 100 km/t mod tilladte 50 km/t. Desuden blev en sigtet for at køre i frakendelsestiden, og en for ikke at overholde sin oplysningspligt.  

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Dalmose Vemmeløsevej Mandag klokken 10.35-13.15 37 1 50 km/t 60 km/t
Slagelse Bjergbygade Mandag klokken 6.55-10.00 635 31 50 km/t 74 km/t Et klip
Slagelse Bildsøvej, Bildsø Fredag klokken 9.08-10.16 53 14 50 km/t 67 km/t
Slagelse Bildsøvej, Kirke Stillinge Fredag klokken 7.13-8.45 89 13 50 km/t 85 km/t Fem klip og en betinget frakendelse
Slagelse Kongsmarkvej Fredag klokken 10.44-13.07 76 31 40 km/t 64 km/t Otte klip
Slagelse Sdr. Ringgade 7.06-13.30 1051 0      
Slagelse Kalundborgvej Tirsdag klokken 11.48-13.20 343 28 50 km/t 78 km/t Tre klip
Slagelse Sdr. Ringgade Tirsdag klokken 6.59-10.00 865 4 60 km/t 77 km/t
Korsør Grevsensgade Mandag klokken 12.28-13.55 32
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 10.39-12.12 398 4 50 km/t 62 km/t
Slagelse Bjergbygade Mandag klokken 9.57-11.30 303 12 50 km/t 67 km/t
Slagelse Kalundborgvej Mandag klokken 15.29-16.15 218 11 50 km/t 72 km/t Et klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 7.06 – 13.15 7825 214 110 146
Korsør Tårnborgvej Lørdag kl. 13.34 – 15.00 330 2 50 65
Korsør Tårnborgvej Søndag kl. 8.00 – 9.05 0 50
Korsør Tårnborgvej Søndag kl. 9.24 – 11.00 390 8 50 67
Korsør Skovvej Søndag kl. 11.23 – 13.23 318 5 50 62

 

Foto: ABW