Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2021/09/13 til 2021/09/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spritbilister
Politiet blev mandag morgen kaldt til Sorø station, hvor en mand sørgede for uro og uorden og gik og skubbede til andre rejsende. Det var en udenlandsk mand, der ikke umiddelbart kunne identificere sig, så for at sikre hans identitet blev han anholdt klokken 8.28 og taget med til politistationen i Slagelse. Her kom det frem, at der var tale om en 23-årig udenlandsk mand, som ikke havde nogen gyldig opholdstilladelse eller anden rejselegitimation. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af udlændingeloven, og politiets udlændingekontrolafdeling skal nu undersøge hans forhold nærmere.

Politiet efterlyser vidner, efter en 28-årig mand fra Søllested var indblandet i intet mindre end tre trafikuheld, da han onsdag formiddag kørte hasarderet rundt i Nakskov. Bilen kørte rundt i byen med meget høj hastighed og igennem flere røde lys. Først forulykkede den 28-årige, da bilen rullede hele vejen rundt på en mark ved Kirkevej og smadrede sin egen bagrude. Så fortsatte han sin kørsel, og på Erlingvej bakkede han ind i en parkeret bil. Den 28-årige kørte afslutningsvis ind i en have på Strandpromenaden, så bilen ikke kunne komme videre. Her blev han anholdt klokken 9.35. Den 28-årige rettede nu sin vrede mod politiet og blev voldsomt udadreagerende. Han blev sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, spirituskørsel, samt kørsel uden førerret. Den 28-årige blev afhørt på politistationen i Nakskov, inden han blev løsladt igen klokken 17.56.

En 16-årig dreng fra Stenlille blev fredag klokken 20.15 anholdt på Sdr. Stationsvej i Slagelse. Det skete, efter at han havde skubbet til en politibetjent og råbt både
pansersvin og bøsser efter dem. Den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev afhørt og derefter kørt hjem til sin mor og løsladt igen.

Hændelser
Slagelse: Købte boremaskine, men fik den aldrig
Der er et par ganske nemme forholdsregler, man kan tage, hvis man handler på nettet, fx på DBA.dk. Her er rådet kun at handle med sælgere, der er NemID-valideret, og når der skal betales, kan det ske via MobilePay. Det havde en 60-årig mand fra Slagelse gjort, da han i sidste uge købte en boremaskine. Han overførte salgssummen via MobilePay, men modtog aldrig maskinen. Det giver politiet ganske gode spor at gå efter, og den aktuelle sag efterforskes som en sag om bedrageri.

Slagelse: Kvinde sigtet for vold efter hun brugte peberspray
En 56-årig kvinde er sigtet for vold og overtrædelse af våbenloven efter hun lørdag klokken 18.56 sprøjtede sin kæreste i ansigtet med peberspray. Forinden var gået et længere forløb, hvor hun følte sig truet. Besiddelse og brug af peberspray er ulovlig.

Slagelse: 18-årig mand sigtet for narkosalg
Politiet mødte søndag klokken 1.13 en 18-årig mand på Rosenkildevej. Manden havde både kokain og hash i salgsposer i lommen samt en vægt og en “salgstelefon”. Da politiet efterfølgende ransagede mandens adresse, fandt man en større mængde hash og kokain, samt et større kontantbeløb. Manden sigtes for salg af narkotika.

Slagelse: Ville bide betjent i låret
En 29-årig mand fra Korsør var søndag klokken 02.51 blevet så fuld, at han blev smidt ud af en fest på Løvegade. Nu blev han så højtråbende udenfor, at politiet blev tilkaldt. Det førte til, at manden rettede sin vrede mod politiets patrulje, både verbalt og fysisk. Han blev dels sigtet for ordensbekendtgørelsen, fordi han kaldte betjentene adskillige grimme ting, og så blev han sigtet for forsøg på vold mod tjenestemand, efter at have bidt denne ene betjent i benet under anholdelsen. Mandens bid ramte imidlertid uniformslommen. Manden blev anbragt i detentionen og løsladt igen søndag efter middag.

Slagelse: Råbte efter politiet
Politiet blev søndag klokken 17.28 kaldt til Asgårdsvej i Slagelse, hvor en mand var højtråbende og skabte noget utryghed. Det var en 24-årig mand fra Slagelse, og han blev bortvist fra stedet. Det holdt dog kun nogle få minutter, hvorefter han returnerede og råbte skældsord til betjentene. Han blev herefter sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at sikre roen i området blev den 24-årige anholdt og taget med til politistationen i Slagelse. Her dampede han lidt af, inden han blev løsladt igen klokken 19.01.

Slagelse: Sigtet for at have ulovlige stoffer
Torsdag aften bemærkede to politibetjentene, der kørte på Skovvejen i Slagelse, at der holdt to biler parkeret ved Studentersøen. Der lugtede en hel del af hash fra bilerne, og derfor visiterede betjentene de tre mænd, der var ved bilerne. Den ene – en 41-årig mand fra Slagelse – havde 10,98 gram hash på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Slagelse: 16-årige stjal kosmetik i Bilka

To 16-årige piger fra Skælskør var torsdag eftermiddag i Bilka i Slagelse. Her bemærkede personalet, at pigerne tog forskellige kosmetikprodukter, som de lagde i deres tasker, hvorefter de gik gennem kassen uden at betale. Pigerne blev tilbageholdt, og medarbejderen fandt varer for godt 1.600 kroner. Da politiet kort efter ankom, blev de to piger sigtet for butikstyveri. Deres forældre blev underrettet om sagen, og det samme gjorde de sociale myndigheder.

Slagelse: En konflikt mellem en 17-årig og en 18-årig udartede klokken 12.00 til vold, da den 18-årige nikkede den 17-årige to skaller. De to involverede kendte hinanden fra tidligere, og den 18-årige sad i et klasselokale på Bredahlsgade og kiggede ud, da den 17-årige gik forbi. Efter en hurtig meningsudvekling gik den 18-årige ud og udøvede volden, som han nu er sigtet for.

Slagelse: Råbte efter politibetjente
En 16-årig dreng fra Stenlille blev fredag klokken 20.15 anholdt på Sdr. Stationsvej i Slagelse. Det skete, efter at han havde skubbet til en politibetjent og råbt både
pansersvin og bøsser efter dem. Den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev afhørt og derefter kørt hjem til sin mor og løsladt igen.

Slagelse: 32-årig ville slås
Søndag klokken 3.25 var politiet på Fisketorvet i Slagelse, hvor der netop havde været noget tumult mellem to mænd. De var dog blevet skilt ad af dørmænd på stedet, men en 32-årig mand fra byen var fortsat ophidset og ville slås. Han blev anholdt klokken 3.27 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kort efter løsladt igen.

Slagelse: Butikstyv i bar overkrop stjal øl og løb
Søndag eftermiddag klokken 17.00 stjal en 40-årig mand fra Køge 12 øl fra 7-11-butiken i stationsbygningen i Slagelse og tog flugten. Han var i bar overkrop og havde forsøgt at gemme øllerne i sin t-shirt. Manden løb ned på perronen og tog toget nordpå, og blev anholdt på Ruds-Vedby togstation og sigtet for butikstyveriet.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Sorøvej Landejendom Onsdag klokken 9.00 – søndag klokken 22.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Valbyvej Hus Torsdag klokken 12.00 – mandag klokken 8.45 Et ur af ukendt mærke, to violiner, manchetknapper og perlesmykker
Skælskør Højåsen Hus Fredag klokken 15.00 – søndag klokken 11.45 Lamper, og et musikanlæg af mærket Sonos
Slagelse Kongevejen Hus Fredag klokken 2.35 En loftslampe
Korsør Geddesøparken Lejlighed Søndag klokken 17.00 – onsdag klokken 17.00 Medicin, et tv af mærket Panasonic og e-cigaretter
Slagelse Parkvej Hus Torsdag kl. 21 – fredag kl. 11 Taske med kort og nøgler

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Fredag klokken 16.30 Der blev afsløret en enkelt narkobilist
Slagelse Frederiksgade Fredag kl. 7.55 – 8.25 65 køretøjer blev kontrolleret. Alle kørte pænt og der var god dialog med skolepatruljen.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Skovvej Fredag klokken 11.43-13.30 357 5 50 km/t 62 km/t
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 8.38-9.40 139
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 10.06-11.10 296 5 50 km/t 61 km/t
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Søndag klokken 13.16-19.22 9550 264 110 km/t 152 km/t To klip
Rude Næstved Landevej Fredag klokken 5.39-11.30 501 22 60 km/t 93 km/t To klip
Slagelse Skælskørvej Kl. 6.54 – 13.30 2023 72 50 km/t 72 km/t 7 klip
Slagelse Sdr. Ringgade Lørdag kl. 7.08 – 9.25 267 3 60 km/t 81 km/t
Slagelse Slagelse Landevej Lørdag kl. 9.44 – 13.30 1857 16 80 km/t 107 km/t
Foto: ABW