Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2024/03/18 til 2024/03/26.

BOESLUNDE: Kørte uden kørekort – fik bilen beslaglagt
Fredag klokken 12.40 standsede politiet en 29-årig mand fra Korsør, der kom kørende i bil på Gryderupvej ved Boeslunde. Imidlertid havde den 29-årige ikke noget kørekort og havde aldrig haft det, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. En narkometertest gav udslag for kokain, og han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Da den 29-årige flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

KORSØR: 17-årig fik knallerten konfiskeret
Færdselspolitiet standsede mandag klokken 8.05 en 17-årig mand fra Korsør, der kom kørende på knallert på Norvangen. Det gik lidt hurtigt, og knallerten blev derfor taget med til kontrol på politistationen i Vordingborg. Her viste en måling på rullefeltet, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt, så den 17-årig blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Da det var anden gang, han blev nuppet på en ulovlig knallert, blev knallerten konfiskeret.

KORSØR: Fuskede sig gennem betalingsanlægget
En 20-årig mand fra Vejle blev tirsdag aften sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om “tilsnigelse af adgang”. Tilsnigelse er meget præcist, for en bilist, der var på vej gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen bemærkede en anden bil, der kørte endda meget tæt bagved. Det var så tæt, at han lykkedes med at snige gennem anlægget uden at betale, da bommen gik op for den første bilist. Han opdagede, at nummerpladerne var dækket med plastik, men på den bageste var plastikken flagret løs, så man kunne se registreringsnummeret alligevel. Bilisten anmeldte fupnummeret til politiet, der lidt senere fik kontakt til den 20-årige, som erkendte forseelsen.

KORSØR: Påvirket mand fik bilen beslaglagt
Onsdag klokken 0.45 standsede politiet en 34-årig mand fra Slagelse på Elme Allé i Korsør. En narkometertest gav udslag for kokain, og han virkede desuden påvirket af alkohol. Derfor blev han anholdt klokken 0.55 og sigtet for spiritus- og narkokørsel, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Den 34-årige var flere gange tidligere blevet sigtet for at køre uden kørekort, så hans bil blev beslaglagt på stedet.

KORSØR: Sigtet for at overtræde maskeringsforbud
I forbindelse med en anden sag var politiet fredag aften på Fasanstien i Korsør, hvor der var flere personer samlet. Et par af de tilstedeværende ville ikke umiddelbart rette sig efter politiets anvisninger, men forlod dog stedet kort efter. En 23-årig mand havde maskeret sig og skjult mund og næse, og han ville ikke fjerne maskeringen, så politiet kunne se ham. Derfor blev den 23-årige sigtet for at overtræde straffelovens bestemmelser om maskeringsforbud.

KORSØR: Stjal fire pakker chokolade
Politiet fik lørdag en anmeldelse fra et supermarked i Korsør, hvor personalet tilbageholdt en kvinde, der havde stjålet varer. Det var en 48-årig kvinde fra byen, og da hun gik gennem kassen, gik tyverialarmen. Det viste sig, hun havde tre Snickers og en pakke Ferrero Rocher, som hun ikke havde betalt for. Den 48-årige blev anholdt klokken 12.10 og taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Hun blev løsladt igen klokken 14.10.

KORSØR: Uden kørekort – og nu uden bil
Politiet standsede fredag klokken 11.18 en 36-årig mand fra Korsør, der kom kørende ad Jens Baggesens Gade i Korsør. Den 36-årige viste sig imidlertid at være frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da det var tredje gang, den 36-årige blev sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: 85-årig kvinde snydt af bankbedragere
En 85-årig kvinde fra Slagelse blev mandag klokken 14.00 ringet op af sin bank, og en venlig mand fortalte hende, at der var problemer med hendes betalingskort, men at “banken” straks ville sende et par medarbejdere ud til kvinden for at hente kortet. Kort efter ankom to imødekommende mænd til kvindens bopæl, og her lykkedes det for dem at overbevise den 85-årige om, at hun var nødt til at udlevere både kort og pinkode. Inden kortet blev spærret, havde bedragerne held til at hæve nogle tusinde kroner i en automat.

SLAGELSE: Bil beslaglagt
En 30-årig mand blev i går standset af en politipatrulje, da han kom kørende i bil ad Bjergbygade i Slagelse, selv om han havde fået inddraget sin førerret. Han blev derfor sigtet efter færdselsloven. Og da det bestemt ikke var første gang, at han var standset af politiet uden at have gyldigt kørekort, blev hans bil beslaglagt.

SLAGELSE: Kørte uden kørekort – bilen blev beslaglagt
Torsdag klokken 10.12 standsede politiet en 29-årig mand fra Korsør på Rosenkildevej. Den 29-årige havde ikke nogen førerret, og en narkometertest gav udslag for kokain. Derfor blev han anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: Sniffelyde i Rosengade
Lokalpolitiet var fredag aften på tur gennem centrum af Slagelse, og ved de offentlige toiletter i Rosengade kunne politibetjentene høre sniffelyde fra et lille skur. Betjentene så, at en 23-årig mand fra Sorø var ved at slikke skærmen på sin mobil ren for noget hvidt pulver. Han fortalte, at han havde en rest kokain tilbage, og betjentene fandt da også 0,7 gram på ham. Den 23-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Tissede på gaden og blev anholdt
En 21-årig udenlandsk mand blev tidligt søndag morgen anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det skete, efter en politipatrulje havde set ham stå og tisse i Skovsøgade i Slagelse, og da han var færdig, tog han fat i en anden mand, som han tydeligvis forsøgte at komme op at slås med. Slagsmålet blev dog ikke til noget, da betjentene lagde sig imellem, og det fik den 21-årige til at komme med en stribe lidet flatterende udtryk om politifolkene. Den 21-årige var både ophidset og fuld, og for at få ro på stedet blev han taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev løsladt igen søndag klokken 9.15. Han står nu til en bøde på 4.000 kroner.

SLAGELSE: Ville smaske en dørmand
Natten til søndag patruljerede et par betjente på Gammeltorv i Slagelse. Her traf de en 38-årig mand, der var noget voldsom i sin retorik. Bl.a. sagde han til betjentene, at han ville “smaske” dørmanden (der stod i nærheden), så de skulle lige kigge væk. Men i stedet blev den 38-årige udstyret med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen og en snak om, hvordan man opfører sig.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Vestervang Mandag klokken 5.30-16.00 Syv armbåndsure af forskellige fabrikater  
Korsør Hulbyvej Søndag klokken 15.11-19.15 Højtaler, pengeskab og lampe  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Mandag klokken1 6.00-20.00 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og et køretøj blev taget med til undersøgelse for ændringer, fordi det larmede for meget
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 19.55-20.35 En bilist står til et klip efter at være blevet målt til at køre 80 km/t i en 50 km/t-zone
Slagelse Løvegade Fredag klokken 20.30-21.15 Ingen sager
Slagelse Mariendals Alle Mandag klokken 2.30-3.00 Ingen sager
Slagelse Frederiksgade Torsdag klokken 20.45-22.10 Ingen sager
Korsør Halsskovvej Tirsdag klokken 19.15-20.15 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager
Korsør Slagelse Landevej Tirsdag klokken 20.30-21.00 En blev målt til at køre 110 km/t, hvor man højst må køre 80 km/t, og det giver et klip i kørekortet
Skælskør Smidstrupvej Tirsdag klokken 17.00-17.30 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager
Slagelse Kalundborgvej/Gyldensløvsgade Tirsdag klokken 9.15-9.40 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Slagelse Kongsmarkvej Tirsdag klokken1 8.50-19.50 En blev sigtet for kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort
Korsør Norbrinken Mandag klokken7.00-10.30 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen og en knallertkører blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert
Slagelse Kalundborgvej Mandag klokken 9.45-10.20 To blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Fredag klokken 10.37-16.20 8791 71 110 km/t 137 km/t
Slagelse Grønningen Torsdag klokken 7.26-13.30 1776 46 50 km/t 78 km/t Syv klip
Slagelse Nykøbing Landevej Tirsdag klokken 12.21-16.25 675 2 80 km/t 101 km/t
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 13.31-19.20 5536 217 90 km/t 148 km/t 13 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 07.52-13.30 7077 151 110 km/t 146 km/t