Som noget helt nyt har Vilcon Hotel og Konferencegaard i år Sankt Hans bål. Så har du lyst til udsigt over Lorupskoven, marker og højt til loftet Sankt Hans aften så kig forbi. Alle er velkomne.

De tænder bålet klokken 21.30 og synger midsommervisen sammen.

Inden da har du mulighed for at købe et glas vin, øl eller sodavand fra klokken 20.30.

Eller bestil deres Sankt Hans menu i restauranten.
Bordreservationer til restauranten kan foretages på telefon 58 57 15 00 eller vilconhk@vilcon.dk.
Der er begrænset antal pladser denne dag.

Menuen er:

Grønne og hvide asparges, røget torsk, rugbrødsjord og urtecreme.
Hjemmebagt brød og rørt smør.

Dansk Duroc gris med løvstilk og salvie, ærtepure,
bagte gulerødder og dampet forårsløg.
Små kartofler og skysauce tilsmagt med citron.

Rabarberflødeis, rabarbertærte samt hyldeblomst og citroncreme.

Pris 445 kroner pr. person inklusiv et glas bobler til bålet.

Foto: Vilcon