Selandia Brass inviterer til sammenspilsdag for messingblæsere og slagtøjsfolk, der sluttes af med åben gratis koncert.

Lørdag den 4.marts, er det lokale Selandia Brass for femte gang vært for en sammenspilsdag, der henvender sig til musikere, orkestre, musikskoleelever og garderkorps i hele landet.

Selandia Brass er særdeles aktivt i lokalområdet og holder koncerter i samarbejde med lokale talenter, kirkekoncerter med/uden kor og arrangerer en årlig sammenspilsdag med nationale og internationale instruktører.

Formålet med sammenspilsdagen er, at styrke musikkulturen og skabe et musikalsk netværk på tværs af bands, aldre og sociale skel, til gavn og glæde for et fremtidigt positivt musikalsk samarbejde.

Sammenspilsdagen afholdes på Nørrevangsskolen i Slagelse og er for alle, der har lyst og interesse for at arbejde intensivt med musikken en hel dag, og være sammen med andre i et givende musikalsk og socialt fællesskab. Selandia Brass glæder sig til at åbne dørene for alle til en fantastisk dag med masser af musik.

Den musikalske leder på sammenspilsdagen er Henrik Juul-Brinkmann. Henrik er uddannet i Musikvidenskab fra Aalborg Universitet. Han har efterfølgende arbejdet med en lang række af landets bedste brassbands, samt afholdt diverse kurser og arbejdet som dirigent og underviser for Norges Musikkorps Forbund. Henrik er ligeledes stifteren bag den populære Ålborg Musikkonkurrence.

Sammenspilsdagen sluttes af med et brag af en koncert kl. 16:00 i Nørrevangsskolen´s koncertsal, hvor musikerne præsenterer den musik, de har arbejdet med i løbet af dagen.

Koncerten er gratis for alle, og Selandia Brass håber, at mange vil lægge vejen forbi og høre en masse dejlig musik.

Flere oplysninger om sammenspilsdagen kan findes på Selandia Brass´ hjemmeside og på orkesterets facebookside.

Foto privat: Selandia Brass