Sjællands Teater har valgt den bæredygtige vinkel i præsentationen af deres nye sæsonprogram – bl.a. ved kun at husstandsomdele en inspirationskalender og ikke det fulde sæsonprogram.

Når Sjællands Teater præsenterer sit nye sæsonprogram, bliver det på en ny måde i forhold til tidligere. Teatret har valgt kun at trykke det store/fulde sæsonprogram i et markant mindre oplag og i stedet husstandsomdele en inspirationskalender, der giver et hurtigt overblik over sæsonens arrangementer. Det fulde program kan selvfølgelig ses online, og det kan også hentes i trykt form på alle biblioteker i uddelingsområdet eller på Sjællands Teaters spillesteder og kontorer.

Med den nye måde at præsentere sæsonprogrammet på, har Sjællands Teater sparet miljøet og klimaet for 4.768 kg. papir og 8.415 kg. CO2. Beregningerne er lavet af OnPrint vha. ClimateCalc.

Indholdet i sæsonprogrammet er der til gengæld ikke sparet på. Sjællands Teater byder på i alt 33 forskellige arrangementer i løbet af sæson 2024-2025 med tilsammen 172 opførelser. Heraf er 24 forskellige forestillinger med i Sæsonkortet og 1 enkelt forestilling er helt gratis.

Sjællands Teaters egne nye forestillinger, der skal spille i både Holbæk, Slagelse og Korsør er:

ANKLAGERENS VIDNE, DEN LILLA MØGHÆTTE OG PULVEN, BOKS og SKIFTINGEN.

ANKLAGERENS VIDNE er Agatha Christies retssalsdrama, der for første gang præsenteres for et dansk teaterpublikum, der får lov at komme helt tæt på handlingen, når forestillingen skal spille på Korsør Rådhus i den gamle byrådssal og i Østre Kapel på Østre Kirkegård i Holbæk.

Pressefoto

DEN LILLA MØGHÆTTE OG PULVEN er årets musikalske familieforestilling, skrevet af Rune T. Kidde, der har skabt en forestilling, hvor flere af hans kendte eventyr blandes sammen til en forrygende eventyrlig karruseltur med original musik af Fuzzy.

Pressefoto

BOKS er årets ungdomsforestilling, der handler om konkurrenceånd set i forhold til fællesskab og sammenhold. Forestillingen bliver skabt i samarbejde med det unge, nyskabende teater Kånstkollektivet.

Pressefoto

SKIFTINGEN er årets børneforestilling, baseret på Selma Lagerlöfs eventyr om det forbyttede menneskebarn. Forestillingen bliver instrueret af Hans Rønne, der er en af Danmarks mest anerkendte instruktører indenfor både børne- og voksenteater.

Pressefoto

Med et Sæsonkort til Sjællands Teater kan publikum glæde sig til masser af gode teateroplevelser, bl.a. til de gæstespil, der er udvalgt af Holbæk Musik- & teaterforening, som Sjællands Teater har et fantastisk samarbejde med. Alle vores gæstespil fra andre teatre, indgår i Sæsonkortet på lige fod med Sjællands Teaters egne forestillinger.

Som noget nyt, kan publikum i august glæde sig til en gratis teateroplevelse, når forestillingen TROILUS & CRESSIDA skal spille på Amphiteater Frederikshøj. Forestillingen er skabt af kompagniet SHAKES og præsenteres i samarbejde med Vestsjællands Teaterkreds.

Sjællands Teater glæder sig til at byde velkommen til en ny sæson fyldt med oplevelser for både små og store.

Online-programmet og billetsalget til sæson 2024-2025 går i luften fredag d. 24. maj kl. 12.00.

Inspirationskalenderen husstandsomdeles d. 5.+6. juni.

Det trykte sæsonprogram kan hentes hos Sjællands Teater og på de lokale biblioteker fra uge 23.

Billetter: sjællandsteater.dk / telefon 5959 5988 / billet@sjteater.dk