City Bowling Slagelse
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse
58 500 511
Slagelse@citybowling.dk

Følg City Bowling Slagelse på Facebook

Åbningstider

Når du skal holde fest
Superbowl Slagelse åbnede tilbage i 1994 og er i dag et succesrigt underholdningscenter for hele familien. I 2024 blev Superbowl opkøbt af Citybowl. Lokalerne i Bredegade rummer udover restauranten og festlokaler 14 bowlingbaner, 5 golfsimulatorer, spillehal med 23 gevinstgivende spillemaskiner samt pool- og billardkælder.

Mangler du et sted at holde din næste fest, kan City Bowling Slagelse tilbyde to hyggelige festlokaler, et med plads til 20-40 personer og et med musiktribune og plads til 130 spisende gæster.

Lokalerne benyttes året rundt til firmafester, svendegilder, barnedåbe, konfirmationer, runde fødselsdage, mindesammenkomster og meget mere. Det engagerede personale sørger for, du får præcis den bordopstilling, borddækning og oppyntning, du skal bruge.

Selskabskortet rummer et væld af festlige retter, eksempelvis tarteletter, gammeldags oksesteg og nøddekurv. En af de mest populære desserter på selskabskortet er frugtstænger m/chokoladebund og marcipankanter, toppet med frisk frugt.

IMG_0264God mad og oplevelser
Kombinationen af restaurant og aktiviteter gør City Bowling Slagelse til et oplagt tilflugtsmål for selskaber, der ønsker at fejre julefrokost, polterabend, blå mandag eller lignende. City Bowling Slagelse har en lang række gennemprøvede tilbud på sammenkomster, hvor der er tradition for at supplere god mad og drikke med fysisk aktivitet.

På “menuen” er bl.a. Bøf & bowl, Wienerschnitzel & bowl samt Bowlermenu & bowl.

A la carte
Ønsker I bare en klassisk restaurantoplevelse, har City Bowling Slagelse et lækkert a la carte menukort med klassikere som eksempelvis hvidløgsbrød, rejecocktail, steak bearnaise, grillet kyllingefilet, oksemørbrad og, til dessert, pandekager med is eller chokoladekage.

Børnemenuen er et kapitel for sig med burger, fiskefilet, pizza, kyllinge nuggets og andre livretter.

I kan også nyde årstidens buffet, uanset om I ønsker at bowle eller ej.

Mad ud af huset
City Bowling Slagelse leverer også mad ud af huset. Kuvertpriserne på restaurantens take away buffeter varierer fra 138 til 239 kr. Endvidere kan I kombinere jeres egen menu ud fra forslagene til foretter, hovedretter og desserter.

IMG_0286

sølvpartner