Interaktivt kunstværk af international anerkendt kunstner kommer til Slagelse 21. november
Kunstneren Cecilie Waagner Falkenstrøm har skabt stor-skala kunstværket ”MADE OF STARDUST”, som rejser rundt i Danmark til 5 byer. På tirsdag kommer kunstværket til Slagelse, hvor det kan opleves på Stenstuegade 3 kl. 16-21.

Kort om kunstværket
MADE OF STARDUST er interaktivt og giver en spændende oplevelse. Det forbinder den som betragter kunstværket direkte til vores arv fra rummet ved at forvandle den, som ser på værket til en avatar, der består af tusindvis af små, lysende stjernestøvpartikler.

Man kan interagere med kunstværket, og man vil derigennem blive transformeret til partikler gennem kunstværkets animation og vist på den store videoprojektion – så man vil i et kort øjeblik være en del af kunstværket.

Kunstværket har tidligere har været udstillet på Copenhagen Contemporary og er skabt i samarbejde med forskere fra Københavns Universitet Niels Bohr Instituttet. Projektet er støttet af Novo Nordisk Fonden, og derfor vises kunstværket gratis.

Kort om Cecilie Waagner Falkenstrøm
Cecilie Waagner Falkenstrøm er en internationalt anerkendt og prisvindende kunstner.

Hun har skabt kunst som har været vist på ARoS, Det Kongelig Teater og Trapholt. Hun har også udstillet i udlandet bl.a. på verdens største museum Victoria and Albert Museum.

 

Foto: David Stjernholm