Den 17. juni kl. 10:00 genåbner Sunset Boulevard en nyrenoveret restaurant i Slagelse – nærmere bestemt på Idagårdsvej 4. Er man hurtig til at kigge forbi, kan man få glæde af nogle skarpe åbningstilbud.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen tilbage i 1996, hvor den første restaurant åbnede i Odense. Siden dengang er det gået stærkt for den danske restaurantkæde, som har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.

Med genåbningen af den nyombyggede restaurant, glæder restaurantchef Charlotte Nielsen sig til at byde glade gæster velkommen igen:

“Vi glæder os alle sammen til at åbne dørene igen, og vise gæsterne vores nye lokaler. Maden vil være den samme, som folk kender os for, men omgivelserne er helt nye og lækre og kommer til at bidrage til en rigtig god helhedsoplevelse,” siger Charlotte Nielsen.

Den gode og hyggelige atmosfære omkring måltidet, har været vigtig for indretningen af den nye restaurant. Det vil Charlotte Nielsen og restaurantens øvrige medarbejdere også arbejde for, at gæsterne kan mærke:

“Vi arbejder for at være et sted, der giver folk mulighed for at slappe af – måske efter at gæsterne har været eller er på farten. Med de nye lokaler bliver oplevelsen endnu bedre, uanset om man er på et hurtigt pitstop eller besøger restauranten for at få kvalitetstid med familie eller venner,” siger Charlotte Nielsen.

Genåbningen fejres med et gode åbningstilbud, som de burgerglade gæster kan nyde godt af. På åbningsdagen vil man kunne få en Snackburger til kun 10,-. Derudover vil der være tilbud på Original Burgeren til kun 29,- resten af åbningsmåneden mandag til torsdag 10 – 17.

Pressefoto