Der er krig i Europa, og det rammer også dyrene. Vi ser nu at krigens dyr er begyndt at komme til Danmark, men der er stadig masser af hunde og katte, som er ladt tilbage i Ukraine. Det skærer i hjertet hos chefen og medarbejderne i Poppi Zoo, som netop har sendt et ton foder afsted til landet. 

Medarbejder Jeppe. Foto: ABW

“Vi skal hjælpe hvor vi kan, og vi føler selvsagt et ansvar for de mange hunde og katte, der er fanget i dette kaos. Både her i forretningen i Slagelse, men også vores afdeling på Amager, har vi netop sendt 1 ton afsted. Altså 2 ton i alt,” fortæller Jeppe.

Udover hjerterum i butikken, kan du også mulighed for at købe alt i foder og udstyr til dine kæledyr. De forhandler nemlig udelukkende varer og produkter fra anerkendte mærker og producenter, hvilket skal være med til at sikre en høj grad af kvalitet. 

De kan derudover tilbyde et stort online udvalg af udstyr og tilbehør til dig, der har katte, hunde, fisk, fugle, reptiler, heste og/eller gnavere. Alle dyreelskere og kæledyrsindehavere har derfor rig mulighed for at drage fordel af butikkens velassorterede varesortiment og de altid stærke priser, som de kan tilbyde i deres webshop.

De tør godt garantere, at du vil finde dét, du leder efter foruden en masse andre spændende produkter, der kan forsøde tilværelsen for både dig og dit kæledyr. Her hos Poppi Zoo og Bonnie Dyrecenter er kun det bedste godt nok til kæledyrene.

Vil du læse mere om butikken, så klik dig videre her. Du kan også kigge forbi butikken på Kinavej 3 i Slagelse eller se mere på deres Facebook lige her.