Vilcon Hotel og Konferencegaard søger en kok:

På Vilcon arbejder vi dagligt sammen på tværs, for at sikre det bedste, ikke blot til vores gæster, men også for hinanden. Vi tilbyder traditionelle konferencer og selskaber på højt professionelt niveau, hvor vi altid giver vores gæster lidt mere end de forventer. Kort sagt; vi gør os umage og er ret gode til det.

Vi har etableret egen urtehave, bær- og frugthave og bygget et væksthus på 60 kvm, hvor vi flere gange om året holder arrangementer. Udbyttet fra haven indgår i vores daglige produktion og i de aktiviteter vi laver sammen med vores gæster.

Vi har bronzemærke i økologi og Den grønne Nøgle. Hvilket understøtter vores fokus på bæredygtighed, økologi, trends og årstidens lokale råvarer. Vi håber at du vil hjælpe os videre i denne retning.

Udover at brænde for den gode sag, skal du brænde for den gode smag og videreudvikling af vores køkken og vores elever, så vores høje niveau holdes og eleverne bliver fremtidens dygtige kokke. Du skal kunne arbejde under pres og i et højt tempo, være mødestabil, ansvarlig, fleksibel og vigtigst af alt en teamplayer med en sund og god indstilling til mad, kollegaer og samarbejde.

Du vil få gastronomisk frihed, såvel i hverdagen som til at udarbejde sæsonmenuer, selskabsmenuer og komme med nye idéer til nye tiltag. Vi forventer vi at du bidrager med en god tone og overflod af kærlighed til maden du tilbereder til vores gæster.

Læs mere om jobbet her: https://www.facebook.com/vilconhotel

Foto: Vilcon