Volleyligaen kvartfinale (herrer) 6/3 2021 kl. 14.00 i Århus Gl. Stadionhal

ASV Elite – VK Vestsjælland 1-3 (23-25, 21-25, 25-20, 14-25)

Søndag eftermiddag tog VK Vestsjælland endnu engang turen over det store og det lille bælt, da man på udebane skulle spille mod ASV Elite i første kvartfinalekamp i Volleyligaen. VKV har haft godt styr på ASV i denne sæson, hvor det er blevet til tre sejre i tre kampe mod dem. Søndagens kamp var derudover den tredje kamp på en måneds tid mellem de to hold, som også har mødtes i grundspillet i Volleyligaen samt i bronzekampen i pokalturneringen, som VKV ligeledes vandt.

Sejren i første kvartfinalekamp kom i stand efter to tætte sæt, som VKV vandt knebent, inden ASV Elite hev det længste strå i tredje sæt. I fjerde sæt blev hjemmeholdet dog spillet ned under gulvbrædderne, og VKV vandt sættet 25-14, som sikrede holdet den samlede sejr. Kvartfinaleserien består af tre kampe, såfremt VKV ikke vinder de første to af dem.

Dermed kan den store forløsning komme på torsdag klokken 19.30 i Korsørhallen, når ASV kommer på besøg til anden og potentielt afgørende kamp i kvartfinalerne. Hvis VKV vinder kampen, vil det være første gang i holdets historie, at de kvalificerer sig til semifinalen i Volleyligaen. De vil derfor få mulighed for at gøre deres resultat i pokalturneringen kunsten efter, hvor det er blevet til bronzemedaljer i de seneste to sæsoner.

Kampen torsdag aften i Korsørhallen forventes velbesøgt, da der serveres gratis aftensmad samt Gørlev Idrætsefterskole og Hårslev Efterskole lægger veje forbi hallen.

Cheftræner Rolf Meegdes udtalte efter kampen: “Vi spiller en fin kamp i dag, hvor vi hele tiden udviser stor energi og vilje. Det er helt sikkert noget vi også skal bruge på torsdag i Korsørhallen. Nu skal vi bruge mandag og tirsdag på at optimere nogle få områder, og så glæder vi os bare vildt meget til at spille en så afgørende kamp på hjemmebane foran et forhåbentligt stort publikum.”

FOTO: Fresh Lens Productions