Fredag aften kunne herrerne fra Volleyklubben Vestsjælland afgøre deres egen skæbne i Volleyligaen, da de ude mødte ASV Elite i slutspillet om 5. – 8. pladsen. Det krævede, at de vandt to sæt, da det vil betyde, at ingen af de tre andre hold kan hente dem på 5. pladsen.

I første sæt kom ASV Elite foran 9-5, inden VKV igen fik hentet dem ved 15-15. VKV trak fra til sidst i sættet, som de endte med at vinde 25-20. I andet sæt fulgtes de to hold ad, inden ASV stod med to sætbolde ved stillingen 24-22. Herfra vandt VKV dog de næste fire bolde, som dermed afgjorde sættet til deres fordel.

Med de to vundne sæt havde VKV allerede sikret sig 5. pladsen i Volleyligaen, inden kampen overhovedet var færdig. For de to vundne sæt betyder, at VKV får 1 point med fra kampen, og dermed kan ASV Elite ikke nå op ved siden af vestsjællænderne i tabellen, lige meget hvad resultaterne af de resterende kampe bliver.

Det virkede da også til, at VK Vestsjælland havde stillet sig tilfredse med de to sæt, for ASV vandt de tre efterfølgende sæt og dermed kampen. Trods nederlaget viste de rutinerede spillere vejen, hvor især Kalle Madsen, Jordan Darlington og Brandon Greenway spillede med musklerne i både angrebet og blokaden.

Kampens topscorer for VK Vestsjælland blev Brandon Greenway med 22 points.

Cheftræner Rolf Meegdes udtalte efter kampen: “Første delmål var at vinde to sæt, som vi klarede. Andet mål var at lukke den tætte kamp, som vi desværre ikke formåede, men heldigvis var 5. pladsen allerede hjemme. Efter 2. sæt måtte Adam Hakizimfura og Jacob Bech desværre forlade banen efter gode præstationer med mindre skader. Heldigvis var Samir Seed og Kristian Kold klar til at fylde pladserne op. Især Samir kom godt ind og satte Kalle, Brandon og Jordan godt op, mens Aske havde godt gang i modtagningen.
En tæt kamp tabes desværre, selvom der var mange fine præstationer. I morgen spiller vi sæsonens sidste kamp, hvor jeg igen håber at se nogle af de unge gribe chancen“.

Pressefoto