Kender du til mærket Living Proof? Den eksklusive hårplejeserie føres hos Salon Fernando Møhge på Jernbanegade, og du kan være ganske sikker på, at dit hår vil takke dig, hvis du kigger forbi og får det afprøvet.

Living Proof er en skøn parabenefri hårplejeserie, der er skabt af den kendte skuespiller Jennifer Aniston. Hvis du også har beundret hendes hår i film og serier, har du nu mulighed for at gøre hende kunsten efter. Et miks af kunst og videnskab har skabt de prisvindende styling- og plejeprodukter, der giver smukke lokker.

Naturligvis har Salon Fernando Møhge kun det bedste af det bedste. Derfor har de udvalgt Living Proof, Argan Secret, Organic Hair Spa, Waterclouds og ID Hair til brug ved behandlinger og videresalg. Se det store udvalg i salonen.

Så kig forbi Salon Fernando Møhge, hvor de står klar med råd og vejledning til dit næste køb af hårprodukter.  Du kan også følge med på deres Facebookside her. Du kan læse mere på hjemmesiden her. 

 

Del på sociale medier