Salon Fernando Møhge
Bredegade 1
4200 Slagelse
Tlf. 58 58 10 06
info@fernandomoehge.dk

Bestil tid online 

Besøg Salon Fernando Møhge på Facebook 

Åbningstider
Mandag 8.30-17.00
Tirsdag 8.30-18.00
Onsdag lukket
Torsdag 8.30-17.30
Fredag 8.30-17.30
Lørdag i lige uger 8.00 -13.00
Lørdag i ulige uger lukket

Masser af humor, imens saksene arbejder
Man skal ikke have boet særlig længe i en vestsjællandsk by, før man hører byen sammenlignet med Korsbæk – på både godt og ondt. Konkurrencen mellem byens erhvervsdrivende kan være hård, og sladderen skånselsløs, men når det virkelig gælder, er Slagelse ligesom Korsbæk præget af sammenhold og lokalpatriotisme… 

Sjællænderne både griner og græder over sammenligningen med Korsbæk, og i salonen, der i sommeren 2020 flyttede fra Sorø til Slagelse, må man have grædt af grin, da man fandt på at tage navn efter gamle Fernando. Tante Møghe selv fik, som man gjorde dengang, sin mands navn, så salonen er opkaldt efter denne grande dame i Lise Nørgårds univers.

Nostalgi og virkelyst.
Anja Rambøl, alias Fru Fernando Møhge, var med til at åbne salonen i Sorø i 2010, som ansat. Anja har den 4-årige frisøruddannelse, som hun jævnligt supplerer med kurser i ind- og udland. Det er generelt ikke stilstand, der præger salonen, som i 2013 skiftede navn. I 2014 overtog Anja salonen på egen hånd, som blev bygget om og bl.a. indrettet med unikke snedkererede sager. Anjas farfars gamle frisørsakse blev f.eks. til en flot knagerække.

Ligesom navn og logo symboliserer knagerækken af gamle sakse perfekt den kant, skævhed og smittende humor, som præger salonen. Man kan altid være sikker på, at smilet er på og servicen er i top, når man sætter sig foran spejlet i salonen i Slagelse.

Foruden “Fru Fernando Møghe” herself kan du møde den erfarne frisør Charlotte, der startede hos Anja i 2015. Skal du have sat håret op til fest, har Charlotte stor erfaring og mange gode ideer. Charlotte har valgt aliasset Ingeborg efter en af de mere sympatiske karakterer i Matador, mens eleven Katrine foretrækker Frk. Grå – Jørgen Varnæs’ dyre dame udødeliggjort af Susse Wold.

Service som i gamle dage
Hos Salon Fernando Møghe bliver man altid godt modtaget. Her behandler de alle kunder, som var de toppen af byens sociale kransekage. Med flid og fokus, friske ideer, gode produkter og masser af hygge. Kunden er i centrum, der er sat god tid af til behandlingen, og du får en time eller to væk fra stress og jag.

“Vi glæder os til at se dig og give dig en fantastisk oplevelse og et par dejlige timer”, siger Anja Rambøll. Så bestil en tid med det samme. 

Kunderne siger…
Salonen har en Facebookside, hvor du kan holde dig opdateret om aktiviteterne. Du kan også se et væld af udtalelser fra glade kunder, f.eks.:

“Er altid super tilfreds når jeg går derfra. Dejligt med masser af snak og grin” – Karin

“Mit første besøg hos Fernando Møhge men ikke mit sidste. Dejligt sted med god service” – Nikita

“Går altid meget tilfreds derfra og altid dejlig stemning og smilende piger i salonen” – Helene

sølvpartner