Lavpriskæden flytter i nye flotte lokaler på Japanvej 28 i Slagelse, og det markeres med et brag af en åbningsfest tirsdag den 8. marts kl. 8.00. Flytningen til de nye lokaler er en vigtig del af jem & fix’ plan om hele tiden at optimere og udvide virksomheden, som i dag tæller 108 butikker i Danmark.

jem & fix melder sig morgenfrisk på åbningsdagen tirsdag d. 8. marts.
jem & fix melder sig morgenfrisk på åbningsdagen tirsdag d. 8. marts.

En plantesæk til drivhuset, nye belægningssten til indkørslen eller en gasgrill til terrassen. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til et splinternyt byggemarked fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-priser tirsdag den 8. marts på Japanvej 28 i Slagelse. Butikschef Jacob Nybo Christensen og team er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

– Vores nye butik på Japanvej er fyldt til randen med nye varer både inde og ude. På åbningsdagen den 8. marts holder vi åbent fra kl. 8 – 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer, fortæller butikschef Jacob Nybo Christensen.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

– Efter snart 28 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

Vækster også i Sverige
Til trods for at jem & fix er en virksomhed med ærkedanske rødder, har vores svenske naboer også taget lavpriskæden til sig, og jem & fix vækster også i Sverige og tæller i dag 36 svenske butikker.