Akvariestuen på Merkurvej i Slagelse er Vestsjællands største og billigste akvariebutik, en specialbutik på ca. 200 m2. Her kan du se mange flotte og forskellige udstillingsakvarier, og der er mange forskellige akvariefisk, alle i høj kvalitet, samt flotte og billige akvarieplanter, fiskefoder og akvarieudstyr. De går ikke ned på udstyr, ej heller god service, råd og vejledning.

Foto: Anne Beth Witte, Dit Slagelse

Akvariestuen har mange slags akvarier i udstillingen bl.a. Juwel akvarier og det flotte Glossy akvarie der bare skinner, samt ikke at forglemme de fede Akvastabil akvarier. De har også et bredt udvalg af akvarieudstyr, akvariedekorationer og foder til dine akvariefisk.

Akvariestuen har et bredt udvalg af både almindelige og anderledes akvariefisk og akvarieplanter. Udvalget ændrer sig hele tiden, således at de ikke har de samme akvariefisk og -planter hele tiden. Nogle arter har de dog altid i sortimentet.

Alle akvariefisk har gået i karantæne, inden de sættes til salg, hvilket sikrer sunde og raske akvariefisk. Billigst er ikke altid bedst. Mange års erfaring gør, at du her finder akvariefisk, der under gode forhold kan trives længe i dit akvarie.

Alle dyrehandler i Danmark skal have tilknyttet en dyrlæge. Til Akvariestuen er tilknyttet en dyrlæge som kommer på kontrol minimum fire gange om året. Akvariestuen samarbejder med Slagelse Dyrehospital.

Akvariestuen er en fysisk akvariebutik med beliggenhed på Merkurvej 4 H i Slagelse. De har endvidere tilknyttet en webshop, hvor priserne er de samme som varerne i butikken –  besøg webshoppen her. Du kan følge med på butikkens Facebookside her.

Dit Slagelse var forbi med kameraet, så tag med på en lille virtuel tur i butikken.