De mangler to selvstændige medarbejdere med “grønne fingre”, der via godt samspil og overblik over opgaverne kan omsætte viden og færdigheder til velplejede og attraktive grønne åndehuller, parker, stier og byrum.

Kan du forene den grønne plejeteknik med effektive arbejdsgange, sprudlende blomster, service og samarbejde, så kan du være den nye kollega, de mangler.

Jobbet

Du vil træde ind i en virksomhed, der samarbejder på tværs af afdelinger og teams efter princippet “opgaven sætter holdet”.

Arbejdsopgaverne er varierende primært indenfor drift og vedligehold af grønne områder og byrum, hvor det primære formål er at levere attraktive arealer, der indbyder til ophold og velvære for kommunens borgere og brugere. Det er derfor et krav, at du har de faglige kompetencer i orden til arbejdet med effektiv pleje af vores grønne elementer samt renhold af områderne. Du har erfaring i anvendelsen af maskiner som (småmaskiner, traktorer m.v.) som en naturlig del af opgavens udførsel. De udfører opgaverne mens brugerne ofte er tilstede, hvilket stiller krav til din planlægning, overblik og fremtoning samt serviceforståelse.

Team Grøn Drift tager ansvar for kommunens parker og grønne elementer. Du vil få ansvar for nogle geografiske områder og eventuelt også nogle tværgående funktioner/specialer. Videndeling og faglig vækst er højt prioriteret i virksomheden.

Derudover vil du ved behov indgå i opgaveløsninger på tværs af virksomheden.

De forventer, at du

har kørekort til min. kat. B og gerne B/E (trailerkort) samt “Vejen som arbejdsplads”
har en robusthed, der matcher et fysisk arbejde, der udføres ude i al slags vejr
ser optimeringer/nye løsninger og fleksibilitet som en naturlig del af hverdagen
har almene IT-kompetencer, og kan orientere dig vha. kortprogrammer på IPad.

De tilbyder

Et arbejde i en alsidig drifts- og entreprenørvirksomhed, der leverer 365 dages handlekraft indenfor en bred vifte af opgaver indenfor vejdrift, parkdrift, renholdelse, vejafvanding, vandløbsvedligeholdelse, vintertjeneste, grå og grønne anlægsopgaver m.v.

Virksomheden ligger vægt på og har et stærkt samarbejde med private entreprenører, vognmænd og øvrige leverandører indenfor området. De er en virksomhed med højt til loftet, og hvor et godt arbejdsmiljø, et godt humør og det gode kollegaskab vægtes højt.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 5. april 2021)

Foto: Abw
Del på sociale medier