Børns Voksenvenner Slagelse og Omegn fejrer fødselsdag, med en masse sjov og leg i Anlægget for alle:

I juni kunne Børns Voksenvenner i Slagelse fejre 10-års fødselsdag, men valgte at udskyde fejringen til genåbningen.

“De seneste par år med restriktioner, har været hårde for os alle sammen – derfor har vi valgt, at fejringen ikke skal gå stille for sig. Vi er således gået all-in på sjov og leg, med arrangementet ´Store Lege-dag´ lørdag den 18. september fra kl. 10 – 14 i Anlægget, hvor entré og alle aktiviteter er gratis,” fortæller formand Allan Nicolaisen.

“Vi er helt overvældet over den velvilje der er i Slagelse for at hjælpe og Vi glæder os til at se alle til sjov og leg i anlægget. Vi åbner dagen med tale fra Slagelses borgmester John Dyrby Paulsen, hvorefter aktiviteterne åbnes. Fra scenen vil der være forskellige slags underholdning i løbet af dagen, så som undervisning i Salsa for børn og voksne, sangkor samt ballondyr,” tilføjer Allan.

SBI har lovet at komme med en stor oppustelig fodboldbane, hvor der er lagt op til tricks og sjov med fodbolden. Slagelse Brand og Redning kommer med deres store flotte brandbiler, hvor man kan blive hejst op i liften, hvis man tør. Der  kommer også tre store oppustelige forlystelser og en mekanisk rodeotyr. Yderligere kan man lave sin egen slikkepind, spise popcorn og andet godt til ganen.

Børns Voksenvenner er hovedsageligt drevet af frivillige fra foreningen. På landsplan har foreningen lige nu mere end 1500 frivillige fordelt på omkring 60 kommuner – og de er netop også startet op i Kalundborg. Siden foreningens start har de etableret mere end 4000 venskaber, hvor det årligt vokser med omkring 250 nye.

De har siden starten i 2011 oplevet en stor fremgang, i både henvendelser fra familier, frivillige og mange nye venskaber. Siden begyndelsen, hvor det handlede om at hjælpe børn fra 6 – 12 års alderen, har foreningen i perioden også indført begreber som ´Familievenskaber´, samt ´Storebror/storesøster´ konceptet – der handler om, at matche børn fra 11- 15 års alderen med unge voksne i alderen 20 – 30 år.

Allan Nicolaisen. Pressefoto.