Kom og få kildet læseinspirationen, når en perlerække af Slagelse Biblioteker og Borgerservices læseglade ansatte stiller op til bogcafé og anbefaler nogle af de titler, de har haft mest fornøjelse af at læse i det forgangne år.

“Vi kommer vidt omkring i både den nye og den lidt ældre roman-skat, f.eks. fortæller Elin om nordiske romaner og biografier; Anna om kærlighed; Gunver og Andreas om fantasy; Claus læser romanbiografier og faglitteratur; Kirsten serier og Mette læser så meget at det er svært at vælge!

Hver aften bliver lige så forskellig, som de genrer og bibliotekarer der præsenteres – men fælles for alle tre aftner er, at alle får en litteraturliste med hjem og en kop kaffe eller te at varme sig på.

”Vi glæder os til igen at fortælle om alle de gode bøger vi selv har læst. Vi kommer vidt omkring, fra krimier til kærlighed, fra klassikere til nye danske romaner. Så der vil være noget nyt og inspirerende for de fleste”, siger Mette Rasmussen, bibliotekar.

Bogcaféerne afholdes på hvert bibliotek – den 6. februar på Korsør Bibliotek, den 7. februar på Skælskør Bibliotek og den 9. februar på Slagelse Bibliotek alle sammen kl. 19.00-20.45.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du booker billetter på bibliotekerne eller på slagelsebib.dk”