Min Bolighandel Slagelse
Hanne Steenberg
Ejendomsmægler MDE
Direkte: 22 98 74 88
Kontor: 70 254 264
hanne@minbolighandel.dk

Min Bolighandel Slagelse/Sorø på Facebook

Stort lokalkendskab
Hanne Steenberg havde været i gang i ni måneder, da hun i 2016 blev kåret som Årets Mægler hos Min Bolighandel. Vil vide hvad din bolig er værd, kan Hanne Steenberg altid tilbyde en uforpligtende snak. Et tæt samarbejde med Min Bolighandel i de omkringliggende byer giver både køber og sælger optimale muligheder for at gøre en god bolighandel. Med 14 års erfaring som ejendomsmægler har Hanne Steenberg har en indgående viden om Slagelse, byens boligformer og -miljøer. Hun bor selv i nærområdet og har derfor de bedste muligheder for at finde en bolig, der matcher dine behov.

Boliger handles på nettet
Det der primært adskiller Min Bolighandel fra andre kæder er, at de har fuld fokus på online markedsføring. Medieforbruget skifter i disse år fra tryk til sociale medier i en vældig fart, og i den udvikling har Min Bolighandel valgt at gå i front. Al annoncering foretages på nettet, da det er her boligkøbere ser deres nye bolig første gang.

Faste lave salærer og høj service
Min Bolighandel har tilmed valgt at droppe den fysiske placering på hovedgaden – man profilerer sig først og fremmest via minbolighandel.dk og ude i virkeligheden – i de ejendomme, der skal handles med, via den tætte dialog med købere og sælgere. Ved at spare på husleje og trykte annoncer kan Min Bolighandel tilbyde faste lave salærer, uden at gå på kompromis med den høje service.

Når du sætter din bolig til salg hos Min Bolighandel, bliver den annonceret på en masse meget brugte boligportaler, ikke kun minbolighandel.dk. Ved salg hos Min Bolighandel får du således også adgang til kædernes elektroniske søgeagenter.

Alle typer ejendomme
Min Bolighandel i Slagelse har haft berøring med alle typer ejendomme; ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, sommerhuset, rækkehuse og mindre landbrug. Hanne Steenberg er altid parat til at tage en professionel drøftelse om en ejendom, og den reelle rådgivning overfor kunden er altid den vigtigste parameter.

Min Bolighandel kan naturligvis ikke spå om boligmarkedet i Slagelse. Men et kig i krystalkuglen giver et håb om bedre tider, og ejendomsmæglerne glæder sig til at være fremme i skoene i de kommende år, og til at se Slagelse udvikle sig på alle måder.

Kontakt Min Bolighandel


premiumpartner