Det skulle komme til at kræve mange år med ombygning, men i oktober 2018 kunne MØLLER i mejeriet endelig åbne. Allerede et år efter åbningen var udstillingsarealet blevet yderligere udvidet, så der i dag er over 400 kvadratmeter til kunst.

Mejeriets gamle ostekælder er istandsat med respekt for de gamle installationer, som er bevaret og bidrager med en fabelagtig rustik og hyggelig stemning. Lokalerne rummer kunstværker af mange slags; malerier, skulpturer og tekstiler, kunstprint og kunstkort, keramikkunst og glaskunst samt mixed-media.

Når man træder ind, bliver man nærmest blæst bagover, for synet er imponerende. Det er IKKE bare lige et lille galleri. Der er kunst OVERALT! I alle slags former og farver, til hjemmets vægge, gulve, til indretning og masser af gode gaveiedeer. Det skal også lige nævnes, at den kop kaffe du får serveret, smager himmelsk! What’s not to like?

Dit Slagelses fotografer, Jesper Thode Larsen og Anne Beth Witte, var på besøg. Se de mange farverige billeder her. Du kan læse mere på Dit Slagelses partnerside her eller følge med på galleriets Facebook lige her.