Ved de Øst Danske Atletik Mesterskaber den 18.-19. juni vandt Slagelse Atletik DELTA hele 15 medaljer, hvor der var 5 guld, 6 sølv samt 4 bronze, det blev også til fem 4. pladser. De 13 atleter som DELTA deltog med forbedrede også både personlige rekorder og klubrekorder. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse:

Ditte får medalje i stangspring

I den yngste aldersgruppe Piger 10 år, deltog Karoline Kruse og hun blev nr. 4 i længdespring med 3,57 meter.

Hos de 13 årige piger deltog Ditte Stoltze og Josefine Andersen. Ditte vandt stangspring med 2,41 meter som er ny klubrekord for 13 årige piger. Josefine Vandt kuglestød med 11,22 meter og spydkast med 30,74 meter. Det blev også til en sølv og en bronze til Josefine, sølvet kom hjem i højdespring, hvor hun med 1,52 meter forbedret klubrekorden for 13 årige piger, bronzen vandt hun i længdespring med 4,88 meter.

Hos de 14-15 årige piger deltog Alberte Lodahl, Kristine Kruse og Freja Petersen. Alberte vandt guld i trespring med 10,68 meter, hvilket er personlig rekord. I højdespring vandt Alberte sølv med 1,50 meter tangerede hun sin personlige rekord. Kristine vandt bronze på 300 meter med 44,40 sek. Og så blev det til to 4. pladser på hhv. 100 meter og 200 meter. Freja var tæt på sin personlige rekord i stangspring med 2,10 meter.

Hos de 18-19 årige piger var det Nickoline Andersen og Viktoria Andersen som repræsenterede klubben.

Nickoline vandt guld i kuglestød med 11,57 meter og det blev til sølv i diskoskast med 33,05 meter, hvilket er klubrekord for 18 årige piger. Viktoria vandt sølv i hammer kast med 20,60 meter og det blev til en 4. plads i kuglestød.

Hos der 13 årige drenge satte Peter Christensen personlig rekord på 80 meter med 11,58 sek.

Mikkel Simonsen forbedrede sin personlige rekord i kuglestød hos de 14-15 årige drenge med over en meter til 9,91 meter.

Hos de 16-17 årige drenge var Jeppe Kristensen, Mathias Sikora og Mathias Andersen med og Jeppe vandt sølv i kuglestød med 13,96 meter, det var en forbedring af klubrekorden for 17 årige drenge. Jeppe vandt også en bronze medalje i spydkast med 39,89 meter. Mathias Sikora vandt sølv på 500 meter med 17,04,31 min og bronze på 800 meter med 2,10,33 min. Mathias Andersen løb ind på 4. pladsen på 400 meter med 55,35 min.