Den 1. Maj står 16 helt nye familie- og seniorvenlige lejligheder klar på Klingeberg 10 – midt i Slagelse centrum. Lejlighederne er opført på grunden hvor den gamle Scala biograf lå i mange, mange år.

Lejlighederne på 3 og 4 værelser er fordelt på 89 – 107 m2 og opført i flotte materialer, med respekt for omkringliggende ejendomme, således der opnås en harmonisk sammenhæng i det samlede billede. Ejendommen består af 4. etager og har både trappe og elevator, så du nemt og bekvemt kan komme op og ned.

Hver lejlighed får et indbydende køkken-alrum med lyse elementer fra AUBO som ligger i åben forbindelse med stuen. Boligerne har flotte grå klinker i entré og bad, og de lyse AUBO-elementer går igen på badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum og genvex anlæg som sikrer et optimalt indeklima.

I køkkenet medfølger alle hårde hvidevarer herunder opvaskemaskine. I entré er der gjort klar til vaskesøjle bag skydelåger, hvilket betyder at maskinerne kan gemmes væk.

Til alle lejligheder medfølger et privat depotrum.

Til ejendommen er der et hyggelige privat gårdmiljø som er belagt med herregårdsten og grønbeplantning. Gården er blandt andet indrettet med overdækket cykelparkering, hvor der er plads til 2 cykler pr. boligenhed.

I det fælles gård- og have miljø, forefindes der bordbænkesæt, samt fælles grill/bålplads på det grønne areal. Vi vil skabe en privat lille oase i centrum af Slagelse, kun for ejendommens beboere.

Lejlighederne ligger få minutter fra gågaden, cafémiljø, handlemuligheder, Vestsjællandscenteret og grønne arealer i Anlægget.

Mange af lejlighederne er allerede udlejet, så vil du være den første til at bo i en af lejlighederne, skal du skynde dig. Lige nu er der kun 2 af disse lækre lejligheder tilbage.
Du kan læse meget mere på www.atlantia.biz

Pressefoto
Pressefoto