Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2021/08/30 til 2021/09/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SLAGELSE: Begik hærværk mod Netto og Danske Bank
En 45-årig mand fra Greve kastede i går klokken 7.23 en melon efter en medarbejder i Netto på Østre Alle i Slagelse. Det førte til, at personalet låste døren til butikken. Det betød, at manden begyndte at sparke til vinduerne i indgangspartiet til butikken, så det gik i stykker, men uden at han kunne komme ind i butikken. Den 45-årige blev sigtet for hærværk og løsladt igen. Klokken 8.27 oplyste en anmelder, at en mand var ved at smadre ruderne i Danske Banks afdeling på Nytorv i Slagelse. Det viste sig at være den 45-årige, der brugte en lægtehammer til at smadre vinduerne. Nu blev han anholdt og anbragt i detentionen. Sidst på aftenen blev den 45-årige løsladt.

SLAGELSE: Viftede med hjemmelavet segl
I forbindelse med en almindelig patruljering traf et par betjente fredag eftermiddag en mand på Østre Alle i Slagelse, som gik og slog på vejskiltene med en segl-agtig genstand. Manden holdt ind imellem genstanden op til sin hals, eller rakte den ud foran bilisterne på stedet. Da de to betjente henvendte sig til manden, hævede han seglet mod dem, men han lagde sig dog hurtigt ned på jorden, da betjentene trak deres pebersprays. Manden, der er 45 år og med ukendt adresse, blev sigtet efter våbenloven. Det viste sig at være et tilvirket haveredskab med skarpt skær, som han gik rundt med. Det tog betjentene med sig.

SLAGELSE: Sigtet for butikstyveri
Fredag klokken 14.56 gik en 30-årig mand fra Slagelse ud af et supermarked på Sorøvej i Slagelse med en masse varer, han ikke havde betalt for. En medarbejder, der havde set, hvor den 30-årige gik hen, tilkaldte politiet. Kort efter var den 30-årige anholdt og sigtet for butikstyveri. Det viste sig desuden, at han formentlig også stod bag et andet butikstyveri fra et supermarked i nærheden – det blev han også sigtet for.

SLAGELSE: To sniffere sigtet
En politipatrulje gik natten til søndag på Fisketorvet, og ved muren til Skt. Mikkels Kirke sad der to unge mænd, der netop havde gjort et par baner kokain klar til brug på en mobiltelefon. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer – den ene var en 22-årig mand fra Valby og den anden en 24-årig mand fra Slagelse.

NYKØBING: Sigtet for hærværk efter rudeknusning
Natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at der gik en mand på Hospitalsvej og sparkede og bankede på dørene i området. Ved Ejegodbagere stod en mand, der passede på signalementet. Det var en 26-årig mand fra byen, og det viste sig, at der var knust en rude i indgangspartiet til bagerforretningen. Den 26-årige, der var noget ude af balance, blev anholdt klokken 1.25 og sigtet for hærværk, og han blev løsladt igen klokken 2.05.

KORSØR: Sigtet for vold mod p-vagt
Politiet blev torsdag klokken 12 kaldt til Motalavej i Korsør, hvor en parkeringsvagt var blevet overfaldet efter at have givet en parkeringsafgift til en bil, der holdt ulovligt parkeret. Føreren af bilen, en 28-årig mand fra Korsør, blev så fortørnet over p-afgiften – som p-vagten ikke kunne annullere – at han råbte op og skubbede ham i brystet. Den 28-årige blev anholdt klokken 12.21 og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste. Han blev afhørt på politistationen i Slagelse og løsladt igen klokken 13.54.

SLAGELSE: Ville køre fra politiet
På Korsørgade i Slagelse så et par betjente på patrulje klokken 16.04 en ung mand komme kørende uden styrthjem. Men da betjentene gjorde tegn til knallertkøreren om at standse, fortsatte han og forsøgte at køre fra patruljen. Det lykkedes dog ikke, og kort efter blev han standset på Bredegade. Han blev kortvarigt anholdt og sigtet efter færdselsloven. Det drejer sig om en 18-årig mand fra Korsør. Hans knallert blev taget med til en nærmere undersøgelse.

SKÆLSKØR: Slået i ansigtet med flaske
En fest endte med vold da en 19-årig mand blev ramt i hovedet af en flaske, så han fik en flænge på kinden. Gerningsmanden, der også er 19 år gammel blev anholdt og sigtet for grov vold.   

SLAGELSE: 30-årig blev slået
En 30-årig mand fra Slagelse gik imellem en gruppe unge mænd på knallerter og en ældre mand, der stod og skændtes på Stenstuegade i Slagelse. Idet de fire knallerter kørte fra stedet, gav den ene af de unge mænd den 30-årige et knytnæveslag i baghovedet.Gerningsmanden beskrives som: 16-17 år, kraftig af bygning, mørkt tøj og hovedbeklædning.Oplysninger i sagen til politiet på telefon 114 

SLAGELSE: Stor brand i lade
Klokken 16.11 udbrød der brand i en 800 kvadratmeter stor lade på Kildegårdsvej i Slagelse. Laden var fyldt med pressede halmballer. Ingen mennesker eller dyr kom til skade ved branden. Nogle heste fra nærliggende folde blev flyttet for at skærme mod røgforgiftning.Den brændende halm vil blive spredt på nærliggende marker for at efterslukke. Det arbejde sker i samarbejde mellem beredskabsstyrelsen og brandvæsenet.   

KORSØR: Smadrede bilruder
Søndag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde smadret ruder i et par biler, der holdt parkeret på Tjærebyvej lidt uden for Korsør. Det var tilsyneladende en uoverensstemmelse om pasning af en hund, der fik en 31-årig mand til at knuse ruderne – i en bil blev samtlige sideruder smadret, mens det gik ud over to ruder i en anden bil. Den 31-årige blev anholdt på gerningsstedet klokken 6.31 og sigtet for hærværk. Han blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.05.

SLAGELSE: Lagde krænkende billeder op på sociale medier
En 24-årig mand fra Slagelse er fredag sigtet for blufærdighedskrænkelse efter lagde krænkende billeder og videoer op på Facebook og Messenger af ofret, en 24-årig kvinde fra Valby.

SLAGELSE: “- det er fra Sønderborg Politi”
En 66-årig kvinde fra Slagelse blev lørdag klokken 23.30 ringet op af en person, der udgav sig for at ringe fra Sønderborg Politi. Han ringede fra et telefonnummer, der sluttede med 1448, der jo er et typisk politinummer, og han forsøgte at få personlige oplysninger ud af kvinden under påskud af, at der var ved at blive oprettet et lån i hendes bank. Heldigvis fattede kvinden mistanke, så hun gav ingen oplysninger og lagde på.Politiet advarer i den forbindelse med fupmagere, der udgiver sig for at ringe fra fx politiet, og som ved hjælp af elektronik har fået et andet telefonnummer til at stå på modtagerens display. Hverken politiet eller andre myndigheder vil ringe og anmode om oplysninger om NemID, bankkontooplysninger eller cpr-nummer. Hvis du er i tvivl, så kontakt politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

SLAGELSE: Fik konfiskeret musikanlæg
Søndag klokken 02.06 blev politiet kaldt til en fest med høj musik på Holbergsgade. Festdeltagerne fik et påbud om at skrue ned, men så snart politiet kørte, blev der skruet op igen. Det duer ikke så nu blev musikanlægget konfiskeret, så ejerne måtte vente til i dag med at komme og hente det igen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Blindekildevej Hus 12.30-15.30 Ukendt
Slagelse Blindekildevej Hus 12.30-15.30 Ukendt
Slagelse Marokkovej Hus Mandag 16.00 – tirsdag 16.00 Sølvtøj og kontanter
Slagelse Jonsgården Hus 25/8-30/8 Ukendt
Korsør Skrænten Hus Lørdag kl. 13.30 – søndag kl. 7.35 Lamper

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Slagelse Kierulfvej 15.40-16.31 1 hastighedssag til klip
1 spirituskørsel
 
 
 
Slagelse Kierulfvej 17.56-1826 2 hastighedssager til klip
 
 
 
Slagelse Sdr. Ringgade Søndag kl. 16.40 61-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel
Slagelse Idagårdsvej Fredag kl. 9.40 46-årig mand fra Korsør Kørsel i påvirket tilstand
Slagelse Bredegade Lørdag kl. 0.40 20-årig mand fra Slagelse Kørsel i påvirket tilstand

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag 7.30-13.15 7964 175 110 168 1 klip
1 betinget frakendelse
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag kl. 6.43 – 9.30 855 7 60 km/t 73 km/t
Slagelse Lillevangsvej Fredag kl. 10.01 – 11.20 35 0
Slagelse Slagelse landevej Fredag kl. 11.44 – 13.15 837 7 80 km/t 102 km/t