Sørby Fodbold er igen i år en del af den nationale Fodbold Fitness-uge, hvor voksne landet over inviteres med på banen for at prøve at give motionsfodbolden et skud. Alle kan være med, uanset hvor meget man tidligere har rørt en bold.

Onsdag den 2. september fra klokken kl. 19.00 er det muligt for alle at prøve kræfter med motionsfodbold i Sørby Fodbold. Træningen er for alle mænd fra 15 år og op efter. De har både spillere på 18 år og helt op til omkring de 60 år, så alle kan være med.

Dit tekniske niveau med en fodbold er fuldstændig ligegyldigt. Til motionsfodbold kan alle være med. Holdets spillende træner, Simon Vittrup Olsen, og resten af spillerne står klar til at tage godt imod alle, der møder op på dagen.

”Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi til en sjov træning med sved på panden, og vi kan da kun opfordrer alle til også at tage venner, familiemedlemmer, naboer eller kolleger med. Træningen vil foregå som en gang hyggebold, hvor vi deler to hold og spiller lidt bold,” udtaler Simon Vittrup Olsen

Formanden for Sørby Fodbold Brian Christensen er rigtig glad for at der er kommet motionsfodbold i Sørbymagle:

”Vi startede vores motionshold op for halvandet år siden, og det har været en kæmpe succes. Pt. er der omkring 25 spillere på holdet, men vi har altid plads til flere. Derfor er vi igen i år en del af den nationale Fodbold Fitness-uge.”

I første omgang er det ikke nødvendigt at investere i fx fodboldstøvler – der kan sagtens spilles i almindelige kondisko. Det kræver heller ikke særlige forudsætninger – eller god form – at være med.

Arrangementet afholdes som en del af Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet mellem DGI og DBU, der har som mål at få endnu flere voksne til at afprøve fodbold som motionsform.

Det sker onsdag den 22. april kl. 19.00 – 20.30 i Sørbyhallen, Kirkerupvej 16, Sørbymagle, 4200 Slagelse

Pressefoto