Volleyligaen (herrer) 1/10 2021 kl. 19.15 i Korsørhallen
VK Vestsjælland – Marienlyst-Fortuna 1-3 (25-14, 23-25, 22-25, 16-25)

Volleyligaen er endelig skudt i gang igen, og efter en sæson uden tilskuere på lægterne det meste af tiden, tog Korsørhallen i den grad revanche i fredagens Volleyligakamp. Der var mødt hele 250 tilskuere op, som var klar til at heppe hjemmeholdet til sejr fredag aften klokken 19.15. I denne sæson vil de fleste af førsteholdets hjemmekampe ligge fredag aften omkring klokken 19.15, og generalprøven viste sig at være en stor publikumssucces.

VK Vestsjælland startede kampen ud med lyn og torden og kom hurtigt foran med både 5-1 og 10-2. Der nåede aldrig at komme spænding i sæsonens første sæt for hjemmeholdet, der komfortabelt vandt sættet med 25-14. Der var samtidig debut til flere nye spillere, hvor blandt andet Franco Drago viste gode takter på centerpositionen med point i både angreb og blokade. Også amerikanske Jackson Gilbert fik en flot start på sit danske eventyr.

2. sæt startede mere lige ud, inden VK Vestsjælland dog igen trak fra og førte 10-6. Stillingen svingede frem og tilbage, men da VK Vestsjælland førte 23-22, hentede udeholdet 3 point i træk og vandt dermed 2. sæt med mindst mulig margin.

I 3. Sæt overvandt VKV den ærgerlige afslutning på forrige sæt og kom på 5-1 i starten. Det så rigtig godt ud indtil stillingen 17-13, hvorefter fynboerne så småt begyndte at æde sig ind på hjemmeholdets forspring, og VKV måtte se sig slået med 25-22. Det skulle vise sig at være afgørende, da Marienlyst-Fortuna i 4. sæt på et tidspunk gik fra en føring på 8-9 til 9-20 på kort tid. Herfra måtte tilskuerne desværre bevidne et nederlag på 25-16, som dermed betød at kampen endte 3-1 til udeholdet.

Cheftræner Rolf Meegdes udtalte efter kampen: “Vi starter kampen fuldstædig fantastisk og vinder hurtigt første sæt, men vidste også, at Marienlyst-Fortuna nok skulle komme med mere i resten af kampen, men vi føler, vi har fint nok styr på dem. Men grunden til vi står tilbage med et nederlag, er fordi vores effekt i angrebet desværre daler. Havde vi bare angrebet 10% bedre i 2. og 3. sæt, havde vi vundet 3-0 og fået en fantastisk start. Vi er selvfølgelig skuffet over os selv, men vælger dog at se positivt på det, da vi viste fantastisk topniveau, og godt selv ved vi smed sejren i dag.”

Holdets næste kamp er på fredag den 8/10 klokken 19.15 i Korsørhallen, hvor man tager imod Amager VK i Volleyligaen.