En førende butik for senge, madrasser og puder er placeret på Japanvej. Her kan man vælge mellem flere størrelser, og der er senge til de meget krævende med løft, eksklusivt udseende gavl og regulering af madrassen efter kroppen.

Man får fin rådgivning, og der er et stort udvalg. Jeg lagde mig til rette i en Unikka Watergel madras, der netop er på tilbud for tiden. Det var en fornøjelse. Butikken giver mange muligheder for at sammensætte sin egen stil, tager højde for behov, som man har ved svag ryg.

Det bedste ved disse kvalitetssenge er deres fleksibilitet, deres solide konstruktion og den sikkerhed, som hænger sammen med Drømmelands service.

Tilbud på lækker madras i Drømmeland. Foto: Jette
En moderne sengeløsning med gavl i hotelstil., Unikka Watergel. Foto: Jette
Dobbeltseng med puder hos Drømmeland, okt. 2017. Foto: Jette

 

Tempur og andre fine senge hos Drømmeland. Foto: Jette
Del på sociale medier