Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet den 17. September til den 25. September 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
To håndværkere fra Regstrup, der skulle udføre nogle målinger på en byggeplads på Italiensvej i Slagelse, blev mandag morgen overfuset af en grundejer. De to håndværkere havde parkeret deres bil, men det generede tilsyneladende en nabo på stedet. Der opstod noget tumult, og de to håndværkere fik slag i ansigtet, mens den anden blev spyttet i hovedet. Politiet sigtede på stedet en 47-årig mand fra Korsør for vold.

Foto: Abw

SLAGELSE: Brand. Der opstod lørdag klokken 12.47 brand i et toplans hus til en gård på Bildsøvej i Slagelse. Huset blev hurtigt overtændt, men heldigvis kom ingen til skade ved branden. Politiets brandteknikere skal nu undersøge stedet nærmere for at fastlægge, hvad der kan have startet branden.

KORSØR: 32-årig dyrkede hamp. Da politiet i anden anledning var hos en 32-årig mand på en adresse i Korsør, kunne betjentene se, at der blev dyrket hampplanter på stedet. En ransagning afslørede flere hampplanter, som blev høstet og destrueret. Den 32-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

KORSØR: Råbte ad folk og blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Politiet fik torsdag klokken 15.55 en anmeldelse om, at en bilist havde optrådt aggressivt og havde råbte efter flere personer i Algade i Korsør. Bilen blev umiddelbart efter standset ved Forlev, og en 19-årig mand fra Korsør blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

KORSØR: Uden styrthjelm og med hash. Onsdag klokken 17.35 så en politipatrulje, der kørte i Korsør, en knallertkører på Tårnborgvej, som ikke havde styrthjelm på. Da han så politiet, forsøgte han at stikke af, men det lykkedes ikke, og han blev standset kort efter på Caspar Brands Plads. Det var en 16-årig fyr fra byen, som havde 4,35 gram hash på sig. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og færdselsloven. Mens politibetjentene var på stedet, kom en bil med flere personer i, forbi. De var tilsyneladende ikke tilfreds med politiets indsats, råbte ad betjentene og kaldte dem “fucking luder”. Politiet har en god ide om, hvem der er tale om, og den pågældende vil blive kontaktet senere.

SLAGELSE: Butikstyve med fyldte tasker. Tirsdag klokken 13.53 fik politiet en anmeldelse fra Biltema på Japanvej i Slagelse om, at medarbejderne tilbageholdt to butikstyve, som imidlertid ikke var særligt samarbejdsvillige. Det viste sig at være en 25-årig mand og en 23-årig mand, begge fra Ruds-Vedby, som havde gået længe omkring i forretningen – den ene med to store tasker, som efterhånden blev fyldt med forskelligt værktøj og reservedele. De to mænd undlod at betale for varerne og blev stoppet af personalet efter kassen. En opgørelse viste, at der var vare for næsten 6.000 kroner. De blev begge to sigtet for butikstyveri.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Rennebjergvej Landejendom Fredag klokken 8.30-21.30 Møbler og elektronik
Slagelse Hellig Anders Park Lejlighed Lørdag klokken 11.40-16.04 Mindre pengeskab med indhold af kontanter, smykker, et armbåndsur af mærket Jaguar og personlige papirer
Slagelse Valbygårdsvej Hus Lørdag klokken 1-10 Kontanter
Korsør Sct. Gertruds Stræde Hus Mandag klokken 16.59-17.01 Ikke stjålet noget
Korsør Baggade Hus Fredag klokken 9-10 Et armbåndsur af ukendt mærke
Slagelse Klosterbanken Hus Mandag klokken 8 Personlige papirer
Korsør Teglværksparken Lejlighed Torsdag kl.
16.30</t d>
Tricktyveri: Ukendt mand gik ind i lejligheden og stjal en pung.
Slagelse Bredegade Lejlighed Onsdag kl. 8 – 9 Kontanter, herreure, tablets og mobiltelefoner
Slagelse Antvorskov Alle Lejlighed Fredag kl. 16.30 – lørdag kl. 7.30 Piller

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Smedegade Klokken 15.40-16.10 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon
Slagelse Vestmotorvejen ved afkørsel 38 Tirsdag klokken 16.35-16.52 10 køretøjer blev tjekket: Ingen sager
Slagelse Vestmotorvejen ved afkørsel 39 Onsdag klokken 4.39-5.16 14 køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Tirsdag klokken 1-1.30 10 køretøjer blev standset: Der blev afsløret en enkelt spritbilist
Slagelse Tirsdag klokken 1.00-1.50 Der blev afsløret en enkelt spritbilist
Slagelse Vestmotorvejen Fredag kl. 2.55 – 3.30 10 køretøjer standset og af dem var der en enkelt, der blev sigtet for ikke at have gyldig f�
�rerret.
Slagelse Vestmotorvejen Søndag kl. 17 – 17.15 10 køretøjer standset – ingen sager.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 15.40-21.45 ATK 3583 257 110 km/t 169 km/t 14 klip og to betingede frakendelser
Korsør Storebæltsbroerne Lørdag kl. 15.03 – 19.15 ATK 3645 523 100 km/t 182 km/t 27 klip og 3 betingede