Julen skal være glitrende og glimtende og fantastisk. Mangler du at få nye og fantasifyldte ideer, så kan du med ro i sindet, tage forbi Kræmmerhuset i Slagelse, som netop nu, er klar med årets julebutik. Når du træder ind i butikken, føler du dig et øjeblik som Lille Per i Nisseland!

Hele butikken er fyldt med overdådigt og elegant julepynt, som du husker det fra din barndom, forskellige flotte julekalendere i forskellige prisklasser, julekurve til en du holder af eller til din søde kollega eller dygtige medarbejder, julelækkerier til julehyggen, julete og kaffe med skønne krydrede smage og meget mere. Alt sammen vil lyse din Decembers mørke op – på alle plan.

Dit Slagelses fotograf, Anne Beth Witte, var på tur igennem butikken, så tag et kig med her eller endnu bedre: Kig forbi butikken på Gammeltorv 4 og lad julen begynde.

Følg med på deres facebookside lige her. Så får du nyhederne først.