Det første spadestik er en festlig anledning for byen, medarbejdere og studerende. På dagen vil der være taler, første spadestik og derefter en lille forfriskning. Alle interesserede er velkomne.

Det foregår den 7. marts 2019 kl. 11:00-12:00 på “Campusgrunden”, Sdr. Stationsvej 30, 4200 Slagelse.

Visualisering af det kommende campus.

I januar 2021 rykker Professionshøjskolen Absalon 2.000 studerende og 250 medarbejdere sammen i et nyt stationsnært campusbyggeri i Slagelse på 12.700 kvm. C.C. Contractor har vundet totalentreprisen.

Med ryggen til jernbanen i Slagelse og som nabo til Syddansk Universitet kan studerende på fire forskellige uddannelser på Professionshøjskolen Absalon se frem til et moderne og tidssvarende studiemiljø på et helt nyt campus, som er særdeles nemt at komme til med offentlig transport.

Læs mere om byggeriet her.