Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blomster-catwalk med sensommerens planter

1. august 2019 19:30

“Gør I det snart igen? Det var så spændende. Kommer der et arrangement igen i år?”

Bo Grønt Slagelse har fået flere forespørgsler, om de ikke snart laver en blomster-catwalk igen, og det gør de så torsdag den 1. august!

De glæder sig meget til at vise alle kunder de skønne planter til sensommerens krukker og haven. Udvalget bliver bare større år for år, og de har været rundt både i Holland og Danmark for at finde nogle spændende planter frem til dette blomstershow.

Hvad er så blomster-catwalk?
Det er jo en helt anden måde at vise planter frem, de sætter en lang catwalk op i deres store drivhus, hvor Line vil gå og vise de skønne planter og ideer frem.

Igen i år kommer Finn og tager sig af rollen som konferencier og fortæller om, hvad det er der vises frem og på denne måde, kan de vise de fremmødte, på en sjov og anderledes måde, hvordan sensommeren kan blive flot i krukkerne.

Det er 2 år siden, at de første gang lavede blomster-catwalk, og det var en rigtig stor succes og havecentret var fyldt med glade blomstergæster.

Der er fri entré ved blomster-catwalken den 1. august, butikken har åbent 18:30-21:00, og selve showet starter kl. 19:00, tilmelding er ikke nødvendigt, men det er muligt at følge arrangementet på Bo Grønt Havecenters Facebookside. Der vil også være specielle aftenstilbud på blomster og krukker.

Skulle der komme lidt sommerregn, er det ikke noget problem, da det hele foregår i tørvejr i drivhuset.

Foto: Bo Grønt Slagelse
Foto: Bo Grønt Slagelse
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
1. august 2019
Tidspunkt:
19:30

Sted

BO Grønt havecenter
Disagervej 22
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier