Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Imerco i Slagelse vil få folk tilbage i køkkenet

4. november - 10. november

Hver fjerde på Sjælland bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco i Slagelse vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.

Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når sjællænderne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 25 procent af sjællænderne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.

Hos Imerco i Slagelse vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikken til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Til køkkendagene hos Imerco i Slagelse kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.

– Der sker nok i det moderne menneskes liv til, at vi begynder at søge steder, der kan nedprioriteres tidsmæssigt, og én af de steder er desværre madlavningen. Derfor vil vi gerne imødekomme dette ved at fortælle om, hvordan man sagtens kan lave sund mad hver dag, uden at det behøver tage en krig, fortæller Mogens Buhr, der er butikschef i Imerco i Slagelse.

Køkkendagene finder sted i uge 45, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
4. november
Slut:
10. november

Sted

Imerco
Rådhuspladsen 9
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier