Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Slagelse Garden byder velkommen i Cirkus Arena

11. august 2018 13:30 - 17:00

Sommertid er cirkustid, og når Cirkus Arena indtager ”hjemmebanen” i Slagelse, bliver det med et ekstra lokalt islæt i form af Slagelse Garden. I forbindelse med den første forestilling lørdag den 11. august byder garden nemlig cirkusgæsterne velkommen med god musik.
– Det er en tidligere tradition, som vi har genoptaget i år, og vi glæder os rigtig meget. Der er altid en god stemning før en cirkusforestilling, så det gør det også ekstra sjovt for os at spille, siger formand for Slagelse Garden Jacob Berger Frederiksen.
Først show – derefter publikum. Efter at have leveret en festlig velkomst indtager garderne publikumspladserne for at nyde årets forestilling, ”Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre”.
– For os er det en oplagt mulighed for at blande det musikalske med en hyggelig oplevelse. Fællesskabet er en vigtig del af Slagelse Garden, og garderne nyder også at være sammen om andre ting. Så alle vores gardere får lejlighed til at gå i cirkus, efter de selv har leveret deres show, siger Jacob Berger Frederiksen. Slagelse Garden og Cirkus Arena kan opleves på Elmedalsvej i Slagelse lørdag den 11. august, hvor garden spiller fra klokken cirka 13.30. Billetter til Cirkus Arena finder du her.

Foto: Fotograf Christian Warrer / Cirkus Arena

Detaljer

Dato:
11. august 2018
Tidspunkt:
13:30 - 17:00

Sted

Elmedalsvej/valbyvej
Elmedalsvej
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map
Telefon:
40 30 01 02
Hjemmeside:
www.arena.dk