Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Syg uden diagnose

marts 20 19:00 - 21:30

Til dette PsykInfo-arrangement kan du både høre om den nyeste viden om udredning, behandling og indsatsen mod funktionelle lidelser. Og du kan få indblik i, hvilke udfordringer man typisk oplever, når man har en funktionel lidelse.

Det foregår Onsdag d. 20. marts kl 19-21:30 på Vordingborg Bibliotekerne, Det er gratis at deltage i PsykInfo-arrangementet og du tilmelder dig på dette link:​​​​​​​ ​​​​​​​https://www.tilmeld.dk/sygudendiagnose

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet.Funktionelle lidelser dækker over en række lidt mere alment kendte lidelser som for eksempel kronisk træthedssymptom, irritabel tyktarm og kronisk piskesmæld.

Når man har en funktionel lidelse, er der ingen oplagte kliniske fund, som kan forklare de symptomer, man oplever, og mange med en funktionel lidelse føler sig misforstået og mistænkeliggjort. Da diagnosen hverken kan tilskrives noget fysisk eller psykisk, udfordrer den vores forestillinger om, at sygdomme enten er rent fysiske eller udelukkende psykiske.

Program
“Udredning, behandling og fremtidig organisering af arbejdet med funktionelle lidelser Udredning, behandling og fremtidig organisering af arbejdet med funktionelle lidelser”
v. Inger Merete Terp, overlæge og enhedsleder, Liaisonklinikken

“Funktionel sygdom i praksis”
v. Morten Jakobsen, praktiserende læge

Tid og sted:

Dato Onsdag d. 20. marts 2019

Tid kl. 19:00 – 21:30

Sted Vordingborg Bibliotekerne
Kulturarkaden
Sydhavnsvej 6
4760 Vordingborg

 

Tilmelding https://www.tilmeld.dk/sygudendiagnose

Detaljer

Dato:
marts 20
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Vordingborg bibliotekerne
Sydhavnsvej 6
Vordingborg, 4760 Danmark
+ Google Map