Begivenheder

Andre nyheder

Foto: ABW

Liselund byder kursisterne velkommen

Liselund er klar til igen at byde velkommen til nye, fælles oplevelser. De forsøger at efterleve alle myndighedspåbud og anbefalinger – så de sammen med deltagernes ansvarlighed kan holde højskolekurser og arrangementer i trygge rammer. Der er stadig enkelte ledige pladser på nogle kurser. Tilmeld dig nu.

5. august 2020
Foto: Abw

H.K.H. Kronprinsen indvier Asnæsværket

Asnæsværket kan nu levere grøn fjernvarme til Kalundborg by og grøn procesenergi til Novo Nordisk og Novozymes. Fredag den 21. august 2020 indvier H.K.H. Kronprinsen det ombyggede kraftvarmeværk.

5. august 2020
Aktivitetsdag på Kragerup Gods

Aktivitetsdag på Kragerup Gods

Kragerup Go High har fødselsdag, og det fejres med mange gratis oplevelser på den store aktivitetsdag lørdag den 29. august kl. 10.00-00.00. Ses vi?

5. august 2020
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Slagelse

Politirapporten

Politiet fik torsdag klokken 15.30 en anmeldelse om, at en mand havde stjålet en jakke fra en tøjbutik på Nytorv i Slagelse. Kort efter var tyven retur på stedet, hvor han optrådte provokerende og væltede et par mannequindukker. Da politiet ankom til stedet, blev betjente kontaktet af to 14-årige drenge, der fortalte, at den pågældende havde truet med, at hvis han havde haft en kniv, ville han stikke dem ned.

4. august 2020
Foto: ABW

Dans med Fabrikken

1-2-3, 1-2-3 ….. Kom og dans med dem. De tager de første trin den 11. august!

4. august 2020
Pressefoto

Børnekøredag og Superbiler i Slagelse

Eventet “Børnekøredag og Superbiler” afholdes til fordel for Børns Voksenvenner, og hvor børn til og med 14 år, kan få en gratis køretur i de mange specielle biler, som spænder fra veteranbiler fra 30’erne til muskelbiler med op til ca 700 HK.

3. august 2020
Foto: ABW

Åben Bane Dag 2020

I skal naturligvis have jeres egen kampvogn med i størrelse 1/16, så vil klubbens medlemmer hjælpe jer rundt på banen. Kom glad og oplev en superfed dag på banen.

3. august 2020
En opstart med masser af god fjer

En opstart med masser af god fjer

Allerede i august måned går det løs med en række badmintonaktiviteter for fjerelskere. I Skælskør Badminton Klub åbnes der op for ungdomstræningen fra mandag d. 10. august, hvor nuværende medlemmer, såvel som øvrige interesserede, kan runde Skælskør Badminton Center på Sorøvej 88A for udviklende og sjov træning med fjerbolden som omdrejningspunkt.

3. august 2020
Pressefoto

Klubdage i 2020

Vestsjællands Ungdomsklub er et aktivt sted – her må der løbes og leges. Se her hvornår der er klubdage i 2020.

2. august 2020
Foto: ABW

Føddernes svar på bøjlen til tænderne

Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes en forkert fodstilling, kan de rettes op med et SuperSole behandlingsforløb hos FABRIKKEN.

1. august 2020
Havearbejde er tungt. Foto: ABW

Tre gode ting du skal huske, inden du renoverer din terrasse

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil renovere din terrasse. Måske vil du gerne have mere plads til din familie, så i kan nyde sommeraftenerne sammen?

31. juli 2020
Foto: Abw

Hækle-hygge på biblioteket

Er du mellem 10 og 127 år og har du lyst til at lære at hækle? Eller du er måske allerede ekspert i hæklerier og har lyst til at lære fra dig? Vær med til hækle-hygge den 2. lørdag i hver måned fra kl. 10-13 på Slagelse Bibliotek.

31. juli 2020
Foto: ABW

2.836 nye studerende starter på drømmestudie

Udover læreruddannelsen er der også stigning i antal studerende til både sygeplejerske-, pædagog- og socialrådgiver-uddannelsen. Sygeplejerskeuddannelsen oplever en stigning på 10 procent, hvor pædagoguddannelsen og socialrådgiveruddannelsen stiger med tre procent.

30. juli 2020
Leg og lær med Vikingerne, foto: Trelleborg

Leg og lær med vikingerne

I uge 31 og 32 tilbyder Trelleborg takket være et tilskud fra Slagelse Kommune gratis sommeraktiviteter for børn og unge. Omdrejningspunktet er dels leg og læring, dels krop og bevægelse.

30. juli 2020
Danseglæde

Danseglæde

I uge 30 afholdt Zizi Dansecenter deres årlige Zizi Summer Dancecamp 2020. Igen i år blev ugen afsluttet med en dansevideo, som er blevet filmet forskellige steder i vores skønne by.

30. juli 2020
Indisk genbrug

Indisk genbrug

I Regitze er de vilde med genbrugstanken, at tingene går i ring, samtidig med at de hjælper en indisk medsøster til at tjene sine egne penge og blive selvforsørgende.

30. juli 2020
På pindene til efteråret

På pindene til efteråret

Er du en af de mange, der elsker at strikke, hækle, kniple og sy patchwork, bør du kende til Strikkenet i Bredegade. Fans af garn kommer her i drømmeland – mulighederne er rigtig mange.

30. juli 2020
Familiesøndage i Gerlev legepark

Familiesøndage i Gerlev legepark

Hver søndag holder Gerlev legepark åbent til kl. 19.00. De tænder op i grillen, så man kan medbringe egen aftensmad.

30. juli 2020
Foto: ABW

Det store Cup Cake Eventyr

Kom og bag de lækreste og flotteste Cup Cakes. For børn i alderen 6-17 år. Aktiviteten er blevet til i samarbejde med Slagelse Kommune og Ungdomsskolen.

30. juli 2020
Foto: ABW

Tjenere søges

Cafe Vivaldi i Slagelse søger tjenere – erfaring er ikke et krav, men en stor fordel.

29. juli 2020