Begivenheder

Andre nyheder

Pressefoto

Louis Nielsen lancerer ny eksklusiv kollektion fra danske DAY

Louis Nielsens butikker i Slagelse har fået en længe ventet nyhed på hylderne. Den nye brillekollektion fra danske DAY er netop landet i butikken, og chefoptiker Stine Maiken Skov har store forventninger til den nye kollektion fra det danske modebrand.

26. september 2020
Debatmøde: Danmark efter Brexit

Debatmøde: Danmark efter Brexit

Hvad kommer Brexit til at betyde for Danmark? Bliver vi presset ind i et endnu tættere samarbejde nu, hvor vi ikke længere har Storbritannien til at trække i en anden retning eller holde igen? Fortsætter EU med at svinge sparekniven i de danske kommuner? Disse og mange andre spørgsmål er til debat, når Folkebevægelsen mod EU torsdag den 1. oktober efter en længere Corona-pause igen holder offentligt møde på Slagelse Bibliotek.

25. september 2020
Ny tørsuger landet fra Holland

Ny tørsuger landet fra Holland

Sydvestsjællands Kloakservice A/S har fået en ny tørsuger leveret fra Holland, og den har været i gang alle dage i denne uge. Efter endnu en travl og spændende uge i SVS kan de ønske deres kunder rigtig god weekend!

25. september 2020
Nye åbningstider hos Strikkenet

Nye åbningstider hos Strikkenet

Den 1. oktober udvider Strikkenet i Bredegade åbningstiderne til kl. 11.00-17.30. Butikken er specialiseret i garn og tilbehør.

25. september 2020
Et af de sjældne sølvfund

Et af de sjældne sølvfund

Lørdag den 26. september kl. 11.30-13.30 fortæller arkæolog Kirsten Christensen om detektorfund fra lokalområdet.

24. september 2020
Foto: ABW

Bibliotekerne er stadig åbne

Bibliotekerne oplyser på Facebook, at de elsker at få besøg (med venlig afstand) – og man er stadig meget velkomne i alle tre huse.

24. september 2020
Foto: ABW

“Corona-affald”

Nye vaner som brug af mundbind og håndsprit er blevet en integreret del af alles hverdag, og det skaber nye former for affald. Men hvor skal det hen?

24. september 2020
Pressefoto

Biblioteket bytter tal ud med ord

Har du hang til både banko og gode historier, så må du ikke gå glip af FortællerBanko! På lørdag den 26. september kl.10.00 skifter Slagelse Biblioteker og Borgerservice de mere almindelige bankotal ud med ord.

24. september 2020
Fokus på Skælskør

Fokus på Skælskør

Endnu et Slagelse Magasin er trykt, og denne gang præger et helt unikt kunstprojekt fra Skælskør forsiden. Magasinet husstandsomdeles i næste uge onsdag og torsdag i hele kommunen.

24. september 2020
Pressefoto

Det store kommunale bunkebryllup

Kom og hør mere, når historiker Carsten Egø fortæller om kommunalreformen i 1970 omkring Slagelse, men også med afstikkere til de tidligere Hashøj, Korsør og Skælskør kommuner. HistorieCaféerne er et samarbejde mellem Slagelse Arkiverne, Slagelse Bibliotek og Borgerservice og Slagelse Museum.

24. september 2020
Foto: ABW

De tre bedst kendte fagforeninger i Slagelse

Bor du i Slagelse eller omegne, så er der mange forskellige tilbud, som du kan benytte dig af, når det kommer til at vælge en god fagforening.

24. september 2020
Politirapporten

Politirapporten

Politiet blev ringet op af en anmelder, som fortalte, at der på en legeplads på Garvergårdsvej i Slagelse lå en meget fuld mand og kastede op. Et par minutter senere kom politiet til stedet, hvor de kunne konstatere, at den fulde mand nu stod og tissede. Det drejer sig om en 32-årig mand fra Sorø, som blev bortvist med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

23. september 2020
Specialeansvarlig overlæge vandt kollegialitetspris

Specialeansvarlig overlæge vandt kollegialitetspris

“På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse vægter vi både den gode lægefaglige og den gode kollegiale kultur højt. John Larsens indsats er et godt eksempel på, hvordan fagligheden kan bringes på tværs af en organisation, når man indgår i tætte samarbejder med kollegaer og patienter,” fortæller Niels Reichstein, der er direktør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

23. september 2020
130 frivillige samlede mere end 300 kilo skrald

130 frivillige samlede mere end 300 kilo skrald

Lørdag stod lokalnetværket JCI Slagelse klar til at tage imod de frivillige til World Cleanup Day ved Lystanlægget i Slagelse. De 130 frivillige som kom forbi anlægget, indsamlede mere end 300 kilo skrald i og rundt om Slagelse. Kragerup Gods havde sponsoreret 2×4 billetter til deres udendørsaktiviteter, henholdsvis til Go Bounce og Go High, som JCI Slagelse havde udlovet til den der kunne samle mest skrald ind i kilo…

22. september 2020
Foto: ABW

Kåring af årets skolekunstprojektet

Torsdag 24. september kl. 16.30 kåres vinderklassen i Årets Skolekunstprojekt på Fisketorv. Der bliver en kort ceremoni på max 15. min, hvor vinderklassen kåres.

22. september 2020
Pressefoto

Ny i30 får danmarkspremiere i Slagelse

I weekenden den 26. og 27. september er der danmarkspremiere på den nye i30, der byder på både nyt design, nye motorer, mere sikkerhed og masser af udstyr til under 200.000 kr. Hos Hyundai Slagelse kan man prøvekøre den faceliftede i30 som nogle af de første i Danmark til Åbent Hus.

22. september 2020
Foto: ABW

Smag Lokalt Fødevaremarked

Sjælland er hele Danmarks spisekammer – her finder I blandt andet landets bedste grøntsager og andre egnsunikke produkter, der bruges på landets bedste restauranter og spisesteder.

21. september 2020
Foto: ABW

Fem ting som du skal huske, når den potentielle køber kommer og ser på din brugte bil

Det kan i mange tilfælde være en god ide med salg af bil privat. Her kan du selv bestemme prisen, og du kan selv være herre over, hvem den bliver solgt til.

21. september 2020
Pressefoto

Høring om Fisketorvet skydes i gang med besøg af borgerbil

Den 24. og 25. september bliver høringen om planerne for Fisketorvet skudt i gang, når Slagelse Kommunes borgerbil bliver kørt i stilling på Fisketorvet mellem kl. 14 og 17 begge dage. Her kan alle interesserede kigge forbi for at se og høre mere om skitseforslaget, der blev politisk godkendt i starten af august. Samtidig bliver der også mulighed for at få en rundvisning i bunkeren, som efter planen skal erstattes af en spansk trappe, når det nye projekt bliver rullet ud, og lokalhistoriker Ole G. Nielsen vil også være til stede og fortælle om Fisketorvets historie.

21. september 2020
Pressefoto

Sensommerdag ved stranden

Det alkoholfrie netværk i Ringen i Slagelse, der har et sommerhus ved Drøsselbjerg Strand, havde indkaldt til sæsonens anden arbejdsdag og også sidste sommerdag ved stranden lørdag den 19. september. Det var med solskin, der bare strålede velfortjent på de 16 personer, som har lagt deres liv om, der var med.

21. september 2020