Begivenheder

Andre nyheder

Stiftende Generalforsamling

Stiftende Generalforsamling

Erik Freyberg og Antvorskov Klosters Støtteforening tror på at det vil gavne projektet, med en støtteforening med mange lokale kræfter og ildsjæle, som bidrager med rigtig mange gode ideer. Du er inviteret med på lørdag d. 22 februar 2020.

18. februar 2020
Take-away påskefrokost

Take-away påskefrokost

Drop de mange timer i køkkenet og nyd hellere tiden sammen med familie og vennerne, så tager Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse sig af resten. Nemt og enkelt med en Take Away Påskefrokost

18. februar 2020
Høje unge mænd, foto: KU

Høje unge mænd kan have lavere risiko for demens

Mænd, som ved værnepligten er højere end gennemsnittet, har tilsyneladende lavere risiko for at udvikle demens senere i livet

18. februar 2020
Åbent Hus viser Slagelses mange videregående uddannelser frem

Åbent Hus viser Slagelses mange videregående uddannelser frem

Den 22. februar slår blandt andet sygeplejerske-, erhvervsøkonomi- og serviceøkonomuddannelsen sammen med en lang række andre videregående uddannelser på tre forskellige uddannelsesinstitutioner døren op og siger velkommen indenfor, når der er Åbent Hus i Studiebyen Slagelse.

Det er SDU Slagelse, Professionshøjskolen Absalon og Zealand, som i samarbejde med Slagelse Kommune og Slagelse Boligselskab igen i år er gået sammen om at invitere til åbent hus forud for, at de unge skal vælge uddannelse til sommer. Der er åbent Hus på de tre uddannelsesinstitutioner mellem kl. 10-13 lørdag den 22. februar.

17. februar 2020
Foto: Claus Lund Nielsens Blik & VVS Aps

Ny medarbejder

Det er med stor glæde at Claus Nielsen’s Blik og VVS kan byde montør Kim Hansen velkommen til.

17. februar 2020
Vil du med i læseklub?

Vil du med i læseklub?

Med den nye læseklub er der rig mulighed for at møde andre, som også gerne vil udveksle meninger om bøger i fællesskab med andre læseheste. Et læsefællesskab er med til at forstærke læseoplevelsen gennem gode diskussioner, og så er det også givende at mødes med andre, der elsker bøger.

17. februar 2020
Foto: Anne Beth Witte

Jobmeddiagnose.dk

Professionshøjskolen Absalon har udviklet en ny vidensportal – Jobmeddiagnose.dk – målrettet kommunale medarbejdere og ledere, der arbejder med at få personer med psykiske lidelser tættere på arbejdsmarkedet.

17. februar 2020
Dansk feriehusudlejning fortsætter rekordkurs

Dansk feriehusudlejning fortsætter rekordkurs

Sommerhusferie i Danmark er populært som aldrig før, og i løbet af de seneste år er antallet af overnatninger i landets feriehuse steget stødt. Faktisk viser dugfriske tal fra Danmarks Statistik, at 2019 bliver 4. rekordår i træk med hele 691.845 udlejede uger, hvilket er en stigning på 6 procent i forhold til den hidtidige rekord fra 2018 på i alt 651.028 uger. De positive resultater viser sig også i Region Sjælland, som oplever en stigning på 10 procent i antal feriehusovernatninger fra 2018 til 2019.

16. februar 2020
Pressefoto Slagelse Kommune

Miniputbane i naturen klar til de mindste børn

En ny miniputbane ved Kolds Stubbe i Skælskør er snart klar til at blive tage i brug af nysgerrige og ivrige dagplejebørn, og alle andre små borgere som har lyst til at få spændende oplevelser i naturen. Den nye miniputbane er lavet med afsæt i Slagelse Kommunes arbejde med de styrkede læreplaner og den tager udgangspunkt i at stimulere børnenes nysgerrighed, bevægelse og gå-på-mod.

16. februar 2020
NINJA FILOSOFI

NINJA FILOSOFI

Arbejder du med formidling, kommunikation eller undervisning? Så er der stadig pladser på Per Nygaard’s kursus “Ninja filosofi”, som finder sted d. 20 og 27 februar 2020.

16. februar 2020
Aktivt seniorliv – Træning og nysgerrighed

Aktivt seniorliv – Træning og nysgerrighed

Aktivt seniorliv er et kursus med masser af bevægelse, træning og livsglæde for alle, der har lyst til inspiration og udfordringer – for både krop og hoved. Med Gerlev Idrætshøjskoles rammer og erfarne undervisere er der lagt op til en både livsbekræftende og eftertænksom oplevelse sammen med andre seniorer. Det sker d. 26 februar 2020.

16. februar 2020
Tag med på BH kursus

Tag med på BH kursus

Kom og lær at sy din egen BH, når Det lille stofhus i Slagese afholder et anderledes kursus d. 7 og 8 marts 2020.

15. februar 2020
Garderobeskolen

Garderobeskolen

Flyt fokus fra tøjforbrug til BRUG. Lær at finde fine, fede outfits af tøj fra skabet. Nemme metoder, der rent faktisk virker. Det sker den 2 marts, hvor AOF Sydvest Sjælland og Laura Lava til Garderobeskolen

15. februar 2020
Pressefoto: STARS, CPUS

Kursusforløbet for dig der vil videre

Så er det blevet tid for dette selvudviklende kursus når STARS, CPUS hjælper dig med at sætte fokus på netop DIG SELV. Det handler om at udvikle sin personlige historie og mindske selvstigma.

15. februar 2020
Bryllupsevent

Bryllupsevent

Kom til eksklusivt bryllupsevent, når Plaza Ure og Smykker afholder deres bryllupsevent d. 8 marts 2020.

15. februar 2020
Meditationsworkshop med Jeppe Aagaard

Meditationsworkshop med Jeppe Aagaard

Dette kursus vil for alvor få dig godt på vej med din meditation, så kom godt fra start og få fuld glæde af din meditation med Jeppe Aagaard d. 7 marts 2020.

14. februar 2020
Red Night – KUN for Kvinder

Red Night – KUN for Kvinder

Tag veninderne med, og vær med til en vaskeægte tøseaften på Gammeltorv, når de denne aften inviterer indenfor til Red Night!

14. februar 2020
Foto: ABW

Foredrag om personlighedsforstyrrelser

Oplev oplægget af psykoterapeut og cand. mag I dansk/psykologi, Hanne Kirkegaard, den 4 marts 2020, vil dele ud af sin faglige viden og kliniske erfaringer fra egen praksis, om hvordan du som pårørende bedst passer på dig selv i kontakten med mennesker med en personlighedsforstyrrelse.

14. februar 2020
Blive klogere på åndssvageforsorgens historie

Blive klogere på åndssvageforsorgens historie

Andersvænge har været en af de absolut største arbejdspladser i Slagelse. I flere forskellige faste og skiftende udstillinger i det gamle centralkøkken og centralvaskeri fortæller Dansk Forsorgshistorisk Museum om en mørk tid i danmarkshistorien og om livet på åndssvageanstalten.

13. februar 2020
Børns Voksenvenner i Slagelse

Børns Voksenvenner i Slagelse

Har du tid, overskud, en ren straffe- og børneattest og ikke mindst lysten til at gøre en forskel? Så kan du blive voksenven for et barn med spinkle familieforhold. Det kræver ingen særlig uddannelse at blive voksenven- du skal blot have tid og lyst. Der er altid børn og familier på ventelisten til en voksenven, og der er altid brug for flere lokale ildsjæle, som vil gøre en forskel for et barn.

13. februar 2020