Begivenheder

Andre nyheder

Misa Yoga invitere til Yogaweekend

Misa Yoga invitere til Yogaweekend

Dette retreat som afholdes i august, foregår på en smuk slægtsgård i Borre, fyldt med sjæl og charme. Her bliver du budt velkommen med lokal dialekt og til en lokal seng, og en betagende natur. Dette sted oser ligefrem af ro og nærvær og er et fantastisk udgangspunkt, først og fremmest for yoga, men også for vandreture, cykelture eller blot læse/tænkepauser med udsigt til skov, eng og bølgende kornmarker. Noget for dig? Så læs mere her.

29. maj 2020
Coronakrisen har gjort skolerne digitale på rekordtid

Coronakrisen har gjort skolerne digitale på rekordtid

Kriser har det med at åbne for nye muligheder, og det er også tilfældet i Folkeskolen. Fjernundervisningen har accelereret den digitale omstilling i skolerne, og mange lærere har fået øjnene op for værdien af digitale værktøjer, og hvilke muligheder de fører med sig, efter de har været nødsaget til at bruge dem aktivt over de seneste måneder

28. maj 2020
Dårlig balance sender seniorcyklister i asfalten

Dårlig balance sender seniorcyklister i asfalten

Når vi bliver ældre, så bliver vores balance helt naturlig dårligere. Vi ser desværre for mange uheld og skader med cyklister over 65 år, der mister balancen, når de for eksempel skal af og på cyklen, kører uden om noget eller rammer kantstenen. Mange af de uheld og skader kan undgås, hvis seniorcyklisterne vælger en cykel med lav indstigning, siger Tina Valter Olsen, seniorprojektleder i Rådet for Sikker Trafik.

28. maj 2020
Foto: Anita Larsen

Genskæret i vandets overflade

Dit Slagelse takker Anita Larsen for de flotte billeder hun har indsendt. Hun tilføjer: Her er lidt billeder fra sidste år. Anlægget ved Kirkegårdsstien, Sorøvej. Lyset gav genskær på himlen, og blev hængende på vandets overflade. Utrolig flot. Se alle billederne her

28. maj 2020
Foto: Mypadelclub

Bat og bolde

Mypadelclub får nu endelig lov til at åbne padelcentret igen – og de glæder sig meget. Der er allerede muligt at booke baner fra den 8 juni 2020.

27. maj 2020
Pressefoto: Miljøstyrelsen

Hjemmelavet hånddesinfektion tilbagekaldes

Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion har den 19. maj 2020 påbudt virksomheden SSphere Production straks at tilbagekalde det hjemmelavede hånddesinfektionsprodukt ”Håndsprit”, bl.a. markedsført via billigthåndsprit.dk, Gul & Gratis og Facebook fra forhandlere og brugere.

27. maj 2020
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Politirapporten for Slagelse Kommune

En patrulje var fredag klokken 00.54 forbi en beværtning i Slagelse centrum, hvor det viste sig, at der var åbent, selvom det er forbudt at holde åbent mellem midnat og klokken 05.00. Ejeren blev derfor sigtet for at overtræde corona-reglerne.

27. maj 2020
Sommerhuse, foto: DanCenter

Her er danskernes ferieplaner i 2020

Coronakrisen har kastet skygger over det meste af verden, og det har i høj grad indflydelse på danskernes ferieplaner. Det viser en ny undersøgelse fra analyseinstituttet YouGov, der har spurgt 1.025 danskere, hvordan COVID-19 har påvirket deres rejseplaner. Hele 76 procent af danskerne planlægger ifølge undersøgelsen at blive hjemme i Danmark

27. maj 2020
PR-Foto Dansk BioSalg ApS

LAGERSALG – billige træpiller

Hjælp Dansk BioSalg ApS med at tømme lageret, så der bliver plads til efterårets sortiment.

26. maj 2020
Foto: Bent Rasmussen

Udsigten fra Skælskør Lystskov

Dit Slagelse takker Bent Rasmussen fra Skælskør for endnu et smukt billede. Han skriver: Med lidt zoom på kameraet, kan man se helt ud til Egerup og Storebæltsbroen. Har du taget et billede af Slagelse og omegn, er du velkommen til at indsende det til Dit Slagelse.

26. maj 2020
Foto: Jesper Thode Larsen, Byportalerne.dk

Klar, parat, start

Kunstneren Søren Parmo går i gang onsdag d. 27 maj, og hvor har alle glædet sig. Endelig kan de komme i gang med det KÆMPE vægmaleri som skal forskønne Stillinge området.

26. maj 2020
Brug Byportalen

Brug Byportalen

Hvis du vil se, hvad der sker i din by, så følg med i Byportalen. Like os på Facebook, følg med på vores Instagram profil og skriv dig på vores nyhedsbrev. 

26. maj 2020
Pr-Foto: Museum Vestsjælland

Der er en glædens dag

De har været savnet, men nu byder Museum Vestsjælland atter gæsterne indenfor. Læs mere i deres seneste nyhedsbrev her.

26. maj 2020
Mad ud af godset

Mad ud af godset

Chilimarineret lupin med grønne asparges, friske krydderurter samt nye kartofler og kryddersmør. Dette er en af mulighederne for take away fra Kragerup Gods denne uge.

25. maj 2020
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Pulje til aflastning af pårørende til mennesker med demens

Den aktuelle situation med COVID-19 indebærer ekstra udfordringer for svækkede ældre, som er i øget risiko for et alvorligt forløb med COVID-19. Men de manglende muligheder for aflastende tilbud har også påvirket de pårørende, hvor mange har måtte løfte flere opgaver og oplevet et ekstra psykisk pres med bekymringer og manglende støtte.

Foreninger og organisationer kan med puljen søge midler til aktiviteter og forskellige teknologier og digitale løsninger, som kan aflaste de pårørende.

25. maj 2020
Grundlovsmødet 5. juni er aflyst!

Grundlovsmødet 5. juni er aflyst!

På grund af coronakrisen, må Liselund Møde- & Kursussted desværre aflyse det planlagt grundlovsmøde. De håber, at der senere bliver mulighed for at høre Bjarne Hastrup, Ældresagen og lytte til koncert med koret Ars Nova.

25. maj 2020
Foto: AffaldPlus

Fra mandag den 25. maj er det slut med booking på samtlige genbrugspladser

Affald Plus er nu klar igen til helt normal drift på deres pladser – dog beder de jer stadig om at holde afstand og tage hensyn til hinanden. Find din genbrugsplads her.

25. maj 2020
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Sygedagpengeteam lukket for telefoner 3 dage i juni

Sygedagpengeteamet i Rådgivning og Udbetaling skal have implementeret et nyt ydelsessystem til udbetaling af sygedagpenge. Teamet har derfor lukket for telefoniske henvendelser på dagene 3., 4. og 10 juni.

25. maj 2020
Foto: Min Bolighandel

Gang i bolighandel

Min Bolighandel Slagelse/Sorø er glad for, at der er kommet gang i boligsalget igen efter Corona og det er der god grund til. Der er godt gang i salget

25. maj 2020
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Forny dine outfits med en lækker ny taske

Tasken tilhører en kategori af accessories, som de færreste kan undvære, og som samtidig giver mulighed for at markere god stil. Til hverdag og fest, job og fritid sætter valget[Read More…]

24. maj 2020