Når du træder ind af døren hos Skønheden Aphrodite, bliver du mødt af det skønneste smil af indehaveren, Laila Hallengreen. Klinikken i Bredegade er lys, velduftende og indbyder til afslapning fra første øjeblik.

Det er dig og din hud, der er i centrum, og du kan roligt læne dig tilbage, da du er i erfarne hænder. Laila er uddannet fra den krævende Internationale Cidesco kosmetologskole i København. Efter flere års erfaring i branchen åbnede Laila klinikken i Slagelse i 2010.

Kvalitet til alle.
Skønheden Aphrodite tilbyder mange former for skønheds- og velværebehandlinger, og du får altid gode råd med hjem. Alle produkterne er nøje udvalgt, og kun det bedste er godt nok. Du får en grundig vejledning i hvilke produkter, der passer til dig, og hvordan du skal bruge dem optimalt.

Skønheden Aphrodite er eneforhandler af det store tyske mærke, Phyris, på Vestsjælland – et mærke der har vundet en række af branchens internationale priser. Endvidere er Skønheden Aphrodite en af de få danske klinikker, der er førende i den ægte Madonna-oxygenlift fra Intraceuticals samt deres nye booster.

Klinikkens kvalitetsbevidste kunder kommer fra mange forskellige segmenter; unge og gamle, mænd og kvinder. Er du studerende, får du 10% i studierabat på behandlinger ved fremvisning af studiekort.

Du kan nu følge med på klinikkens Instagram side lige her. Du kan endvidere læse mere på hjemmesiden og se hvilke produkter og behandlinger du kan lade dig friste af.
Du kan også læse mere på Dit Slagelse’s partnerside HER.